Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako stvari stoje, naredni transfer nakon Juventusa je u Barcelonu za Pjanicem 😎 Naprijed Dzekson 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Propast ce Ronaldo kraj Džeke
@Berserk napokon da se Ronaldu ispuni san i zaigra sa svojim idolom
Sad ce se pisat svaki dan u narednih dva tri mjeseca kako Dzeko prelazi u Juve i na kraju nista. I ovi Talijani nemaju pametnija posla neko bombat. I najsmjesnije je kako kazu veoma marljiv.... Dzeko klasnicni centarfor nece potrcat ako bas nemora. Ipak je on nas Zmaj i ja ga volim i postujem.
@BostonCarsija , Ti se izgleda raumiješ u tu igr ko Mara u neku krivu stvar.
pa gdje bas u đubrentus...fujj
uzmi Dzeko tu titulu i u Italiji!
Ma samo im uzimaj lovu Dzekson...sretno da bude..
Dzeko je sveska klasa ko Vino!!
Trebali su započeti pregovore sa Džekinom ženom, koliko znam, njena se pika. Ona je odlučila da Džeko ne ide iz Rome u Chelsea.
Mandžukić napravio karijeru kao jeftina alternativa za Džeksona. Prvo doveden u Wolfsburg, da imaju napadača kad Dijamant napravi veliki transfer, grijao klupu Džeksonu. Džekson otišo u City za tada rekordni trnsfer Bunedslige, Bayernu biio preskup. Bayern kupi jeftinog Mandžukića. I u tako moćnom Bayernu Mario jedva 15 golova. U atletiku se nije nešto posebno naigrao, u Juve došao jeftino. Nikad nigdje nije bio prvi strijelac.
Samo napredak ! Pa recite nesto protiva Amre !
Znaci juventus direkt u propast 😷😷😷 nit zna vise potrcat nit zna igrat
Sretno Edine!
Kakve veze ima ko je sta osvojio u karijeri, ne bi ko je bolji ali dzeko nije nimalo slabiji napadac od mandzukica, dakle ako moze ovaj moze i dzeko i to sa usphehom.
@BlueShark - Bitna je licna statistika igraca, broj golova, tacnih pasova, asistencija. I Begovic osvoji titulu sa Chelsijem, a nije cestito zaigrao. Znaci li to da je uspjesniji u toj sezoni bio od npr Sehica. Sreca, pa imaju ljudi koji se razumiju malo vise od nas, pa odlucuju koga ce kupiti. Mandzo izvrstan, ali brojke idu u korist Dzeke
@BlueShark Ma kako slabiji??? Pa Mandžukić se nikad i niučemu nije mogao mjeriti sa Džekom. Džeko je svetska klasa a Mandžukić osrednji fudbaler i zakrpa u većim klubovima.
I treba da predje pa i kad bi manje igrao makar bi osvajao trofeje za razliku od Rome kojoj su bitnije pare i prodaja igraca od trofeja. Osvojio je Bundes Ligu osvojio je englesku ligu, FA CUP zasto ne i talijansku ligu.
Ako moze Mandzukic ne vidi zasto ne Dzeko.
@BlueShark zato sto je madzo pojam za dzeku