Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno ti Adnane dosadujes
http://odmaram.blogspot.com/
@Adnan Kad cete vec jednom shvatiti da ispod teksta i na Sarajevo-x.com i na index.hr stoji ista sportska agencija Totalsport,koja i jednima i drugima radi sportske priloge !!!!!!
Sad ce oni spucati cenzuru ili reci ovo agencijska vijest.
vidi se da su hrvati ovo pisali (mislim na one iz hrvatske) - kompleksi jugoslaviej itd
@nadimak: svaka cast;-) @zenica: ima i baskija svoj jezik,ali to ne pretstavlja nista.
* * GROZAN IZVJESTAJ! OVA KONSTATACIJA OKO SLOVENIJE I KOSOVA JE OPASKA AUTORA, A KAO BASKIJA JE JACA OD KOSOVA, A KATALONIJA NIJE OD SLOVENIJE, KAKO JE AUTOR UZEO SEBI ZA PRAVO, C C C. NA SVE STRANE SE DOBIJAJU POSLOVI PREKO VEZE. PORAZNO JE DA NASI RODITELJI IMAJU VECE ZNANJE OD SVOJIH I UJEDNO I OD NAS NJIHOVIH POTOMAKA. ODOSMO U RACKU. PISAJ SPANIJU, MI CEMO SVAKAKO KREPAT PRIJE NO STO KOD NJIH PUDE RATA! * *
ako se raspadne Spanija mi idemo na SP kao pobjednici grupe?
Takodjer bi se moglo reci Spanija i BiH u istim vodama!!
@Sarajevo-x: Uvrijedile ste se jer sam vas nazvao copypaste portal. Pa evo: http://www.index.hr/sport/clanak/kraljev-kup-spanjolska-kao-jugoslavija-1990/433749.aspx Čak ni naslov niste promjenili. A sad možete izbrisati i ovaj komentar!
ma Katalonija ce se odvojit\' kad-tad ljudi imaju svoj jezik,granice,more,institucije,parlament sluzbeni jezik je katalonski
kasno sta na kosovo stize... :ppp
sta znaci... Katalonija ima u španskoj regionaliziranoj državi položaj srodan Sloveniji i donekle Hrvatskoj u bivšoj Jugoslaviji, dok se Baske može uporediti s kosovskim Albancima, samo znatno ekonomski naprednijim. ? po cemu?
OD.RONUCE CARA LAZARA!