Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE, NE BOJ SE BITI NA STRANI ISTINE KAO POGANI ARAPI KOJI SU GUZOVE ŽIDOVIMA PRODALI
I Oni Su Arapi
Bravo sine!!!!
Jos jednom
Pa sto niste pokazivali zastavu BiH onomad vec vas bolio k... Jos ovi Palestinjeri podrzavali Slobu, a mi tu riskiramo polozaj u svijetu radi tih divljaka
legendarni Kanoute , pa ti .. svaka cast ! 👏
Bravo !
Kad je Florentino Perez pokazao gdje je mjesto kerovima iz UEFA, svi su ga osudili. Čovjek je imao pravo kada je htio osnovati Superligu gdje ne bi bilo koristi za ove, ali eto. Odabrali su kriminalce koji uzimaju milijarde ni za šta, plus na strani su fašista iz Izraela.
https://stav.ba/vijest/okupacione-snage-u-bolnici-al-shifa-zaplijenile-nekoliko-zahrdalih-pusaka-i-pola-kutije-hurmi/21640 Ko procita vidjece koji poraz su cionisti dozivjeli,
Izraelska televizija Kanal 13 također je prokomentirala ovaj slučaj i opisala ga kao “najveći izraelski obavještajni neuspjeh”. “Suprotno tvrdnjama izraelske vojske, nema naznaka da postoji bilo kakav vojni objekt u bolnici Shifa”, navodi isti izvor. Izraelski desničarski list Jerusalem Post također je opisao raciju izraelske vojske u bolnici Al-Shifa kao razočaravajuću.
I izraelski mediji su kritizirali tamošnju vlast nakon što nisu viđeni dokazi za izraelske tvrdnje da bolnica ne može imati međunarodnu zaštitu, jer je Hamas navodno koristi u vojne svrhe. Izraelski novinar i sigurnosni analitičar Yossi Cohen u svojoj objavi na X-u naveo je da ima “loš predosjećaj” kada je u pitanju Al-Shifa. On je napisao da je Izrael predstavio neviđeno djetinjaste izmišljotine o toj bolnici u Gazi.
Svi igraju samo grandovci nisu za sporta
Nema više nazad....početak kraja obećane zemlje
Možda bi i naši istakli zastavu Al nmgu gola dat.