Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadmudrili ste sami sebe Dženo sa rezervnim dresovima. Ne mogu da vjerujem da niste na klupi imali spremne rezervne dresove :/
jeb.eni rezervni dres ne mogu naci, ne smiju se takve stvari desavati
Mozda ce Sarajevo imati sansi u gostima ako se nas FS dogovori sa UEFO-m da se posalju nase sudije. Tad bi bilo penala, golova iz ofsajda i prolaz dalje.Gledam dvije situacije kod slobodnih udaraca za Sarajevo.Obje zavrsile sa ofsajdom.A tako je bilo u nasem prvenstvu samo sto se nisu svirali nedozvoljeni polozaji a padali golovi.Tako su bordo smradovi i dosli do titule. Penali, sumljive situacije i titula kad nase sudije sude.Cuo sam da nekoliko nasih arbitara ljetovalo o trosku amidze, a par njih iz fudbalskog saveza.Bezveze je i dovlaciti neka pojacanja kad je bolje te pare utrositi u podkupljivanju ljudi u crnom i pojedince iz saveza.I kakav god tim imas, prvak si na kraju. Sto se tice prepucavanja navijaca, ne treba se rugati nikom.Zeljo sutra igra u Madzarskoj i moze se vratiti ko pokisli mis. Ferencvaros je losiji, mislim, od Leha, ali moze itekako nalupati Zelju u Budimpesti..Mi imamo dobrih igraca ali kad treniraju i igraju u inostranim klubovima.Nasa liga kao i drzava.
pa nismo mi maleni seljo, da se bez sudija provaljujemo po europi ligu osvoje sa 20 bodova razlike, i onda prime 10 golova od makabija, jer u Izraelu nema Vuksasovica i Burekovica AAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA
Iskreno mislim da ekipa ima potencijala ali trener je slaba karika. Moze se on boriti u nasoj ligi ali za sve dalje treba njemu jos skole. Ipak je velika razlika između A i profi licence. Treba ekipu posloziti svih 90 min.
Tačno je da su greška golmana i odbrane presudile, ali Uščuplić nije trener za utakmice Evropskog ranga. Sarajevu pod hitno treba trener sa pedigreom.
Dvije greške dva gola, nije smak svijeta. Istina dres je morao biti na klupi, kod drugog gola Stepanov je bio u igri pa im pobježe igrač. Previše opreza je bilo na terenu teške noge su nas koštale. Odavno već govorim i pišem da je Ibraković problem da dovodi polovne igrače njega prvo otjerati pa onda analizirati šta nam treba a šta ne.
Sjecam se isto ovako prosle god,prve utakmice evropa lige kad je sarajevo gubilo bili su isti ovakvi komentari pa onda pobijede u gost vi isti komentarisete kontra.to nikako ne shvtam taj mentalni sklop nas niste jasni svi neki treneri kurci po internetu.nema se sta ko javljat protiv sarajeva jer i vi svi ostali ispadate od gorih u evropi
Jest da je otrcano ali u ovom slučaju stoji je da se pita od govana ne pravi. Ne pravi se tim za Evropu koji su više mačak u vreći nego dokazani, kvalitetni igrači. I žao mi je što se moram složiti s brkatim moržom Osimom kada kaže da Sarajevo ne dovodi pojačanja već upitnike. Čast Cimirotu, Benki, Velkoskom, i donekle Hebiboviću a sve ostalo na platnom spisku BORDO SVETINJE je gola prdimahovina.
U pravu si 100 %. Rješite se Ibrakovića, i , kad već imate lovu, počnite dovoditi prave igrače, a ne ne ove . . . čast izuzetcima.
Biti navijac je veoma mazohisticko zanimanje.Citavu godinu bordis svoj klub,sijeces se kad gubi,radujes se kad pobijedi,na kraju nekako dodjes i do te titule,ili ne dodjes,slavlje traje par sati(nakon godinu dana rezanja vena),sutra vec zaboravis na tu titulu,i oboris glavu,kad ti klub fasuje u prvom pretkolu evropskih takmicenja. ZAkljucak,uvijek si u kurcu!
Al glupa mu je ovo prica oko Stepanova, pa sta ko je izasao nakratko. Ozbiljne ekipe i u tim slucajevima imaju plan B pogotovo ako je covjek iz odbrane. Neko se iz veznog reda morao vratiti nazad da popuni rupu minutu-dvije. To je greska trenera sto nije pripremio ekipu i za takve slucajeve.
sjo kad kaze iskustvo...eto vi neiskusni, prvu utakmicu igrate, prvi put protiv evropskog tima...de ba....
evo i ja čitam i ibretim se priči o iskustvu.
a brate samo da je u blizini bio Amel Tuka da istrci 800m do svlacionice i nazad na klupu bgm nebi primili gol..
ili Islam Đugum :))))
Nikakvo iskustvo nije presudilo, već samo dvije gluposti Oštrakovića koje su nas koštale poraza. A ako već Delač ne može biti vraćen, zašto se Dženo ti s Ibrakom nisi angažovao u dovođenju golmana? Oslonili ste se na panjinu Oštrakovića i snjim na golu ste mislili dogurati daleko. S njim na golu mi ćemo strahovati od puno slabijih ekipa.
Kad Sarajevo gubi tad se mrzi kad Sarajevo vodi tad se voli. Sad vam ni uscupljic nevalja? Ovdje je presudilo Sarajevo sebi. Previse ste letili a malo toga napavili. Rekao sam i prije da ste se nalozili ko niko govorili zgzit cemo mali lech namucili smo borusiju i eto sve vam se odbije kao i svake godine. Kad shvatite da ste slabiji i kad budete realno situacije gledali e tek onda cete moci nesto uradit. A ne prigovarat drugima kako gube kako cete vi biti odsjaj BiH
Pricas gluposti posjeti psihologa malo
Najjaca mi je bila doza njihovog optimizma poslije svake izgubljene pripremne utakmice... kazu kitari to je samo dzeno htio da zavara poljake hahaha.
MA SESTRE MI BENKO SE VIDIO NIJE STA GA DIZETE..IZASO 1 NA 1 I POSLIJE GA KAMERA SNIMA JEDVA DISE....A VAS NAJVECI JEBAC IGRE I KOGA TREBATE POD HITNO OTJERATI JE STOJCEV...JEDNU POLUSEZNOU DOBRO ODIGRO SAD VAS JEBE U ZDRAV MOZAK IMA GODINU DANA!!!
Haveru, poljaci su skontali odakle im prijeti najveća opasnost, pa jesi li gledao utakmicu? Koliko puta je taj isti Benko bio udvojen? Duljhević je večeras imao dosta prostora ali nije to iskoristio. Da li što se još nije oporavio od povrede ili nešto drugo to ne znam.