Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj s turskom zastavom je najveci papak. *** te otac, nije turska pobijedila. i ovo je prelijepo vidjeti, ovoliko slavlje. zasluzili smo to!
otkud znate da nije neki Turčin koji time podržava Bosnu ističe zastavu da se vidi da nas podržava... NIDJE VEZE al lijepo zvuci ahaha :D
dje je onaj "hu iz ju" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedna i Jedina, nasa Bosna i Hercegovina! Dugo nisam ovako od radosti plakala, kako su ove suze lijepe.. Ne postoje prave rijeci kojima se moze opisati ovaj osjecaj, milijardu puta hvala vam Zmajevi, hvala za sve sto ste napravili..
pa i jest lik turcin, irfan, lik je u zenici otvorio firmu i ljude zaposljava a podrzava i BiH..
E ovako se to su Sarajevu radi :D https://www.youtube.com/watch?v=wHKQ_iqmHlY
Po prvi put u historiji slavilo se u Tomislavgradu. Bio je fantastican vatromet, orile su se ulicama navijacke himne, kolona auta kroz cijeli grad, ... Atmosfera je bila fenomenalna.
KAKO JE LIJEPO ČUTI RADOSNE GLASOVE IZ SVIH KRAJEVA, NAKON BAJRAMSKIH TEKBIRA - I POBJEDA NAŠIH ZAMAJEVA!
E ovako se to su Sarajevu radi :D https://www.youtube.com/watch?v=wHKQ_iqmHlY
GRCKA place ..... kme kme kme kme kme kme kme matter vam yebem RS place ..... kme kme kme kme kme .... vama yebem sve sto imate.
Da te volim dusa zna draga moja BIH, ispod behar gradova uce Bosna i Neretva. Una Drinu doziva preko vjecnih planina tu su nasa ognjista sto put krvlju placena, sto put krvlju placena. Ref: Bosno i Hercegovino nasa domovino, Bosno i Hercegovino nasa domovino. Digni se iz pepela, kao sto put do sada sad s´mirisom ljiljana ljubavi moja, digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom ljiljana ljubavi moja. Ispod Save do mora puno boli puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka. Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna slobodna i ponosna, zemljo nasih djedova. Digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom ljiljana ljubavi, ljubavi moja, digni se iz pepela kao sto put do sada sad s´mirisom ljiljana ljubavi...
Ovo se odnosi na Dupdupa i njegovu "fizozofiju" i njegovo umno bolesno pisanje. Ja bih mu velikodusno preporucila da se pod hitno javi na psihijatriju dok je jos vrijeme.
evo noci evo ludilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
Banja Luko, Trebinje, Neveinje, Gacko, Foco, Visegrade, Pale, Tomislavgrade radujte se javno, pokazite slobodno svoja osjecanja jer je nasa reprezentacija ostvarila nemoguce odlazak u Brazil, a to je nasa zajednicka reprezentacija i budite ponosni.
aBd iduce godine da docekamo nase ZMAJEVE koji ce ici do FINALA!
dok je bosne biti ce i nas! vi ste vi ste ponos drzave ponos drzave...... bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dragi Bosanci zovem se Marko i imate u meni jednog velikog navijaca ,ne samo mene nego celu Srbiju.Gledao sam utakmicu sa 5 ortaka i navijali smo za vas isto kao da Srbija igra a inace sam iz Beograda.Vidim da na ovom portalu ima puno nacionalizma i to niju u redu ali u ovom regionu ce ga biti jos dugi niz godina , ali sta da se radi.Nemogu da svatim narod iz Republike Srpske ne samo ja nego svi moji prijatelji,ljudi rat je prosao okreni te se buducnosti!!!Vi ste drzavljani Bosne i Hercegovine.Posle svake utakmice kad Bosna igra samo posetite Blic.rs ( najcitanije novine u Srbiji) i procitajte komentare i shvatice te koliko navijaca imate u Srbiji!! http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/241464/Bosna-prvi-put-na-Svetskom-prvenstvu-petarda-Moldavije-Crnoj-Gori/komentari#ostali Drage Komsije sve vam najbolje zelim u Brazilu, FINALE SA DOMACINOM BI BILO SLAG NA TORTU!!!:))))) POZDRAV
Lijepo receno i u pravu si, ali naztalost nisi dobro upucen u odnose. Svaki Srbin bi morao da glumi Bosnjaka da bi se radovao uspjehu reprezentacije, cim bi npr. izvadio srpsku zastavu na proslavi kao sto Bosnjaci evo vade svoje ljiljane i islamske zastave, ispresavijan bi bio. Srbi nisu pozeljan faktor u BiH, bukvalno im je uslov da se odreknu svega srpskog (imena, simbola) da bi bili prihvaceni. A kamoli da ih javno deklarisu van RS. Prevelik je jaz.
Marko glup si ko noc ti si jedna obicna beogradska picka i ne shvatas situaciju ovde, kako bi vama bllo da na marakani pola tribina klanja pre utakmice zato ne pricaj kad nemas veze!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos da dozivimo da gledamo slike slavlja pobjede iz trebinja i B. Luke..al to u nekim boljim vremenima..
morate od sad i jelah slikat, tamo je najludje :D
Smrdljivi smrdi mogu da ga puše!
http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/news/newsid=2196257/index.html?intcmp=newsreader_news_picture