Dragi Bosanci zovem se Marko i imate u meni jednog velikog navijaca ,ne samo mene nego celu Srbiju.Gledao sam utakmicu sa 5 ortaka i navijali smo za vas isto kao da Srbija igra a inace sam iz Beograda.Vidim da na ovom portalu ima puno nacionalizma i to niju u redu ali u ovom regionu ce ga biti jos dugi niz godina , ali sta da se radi.Nemogu da svatim narod iz Republike Srpske ne samo ja nego svi moji prijatelji,ljudi rat je prosao okreni te se buducnosti!!!Vi ste drzavljani Bosne i Hercegovine.Posle svake utakmice kad Bosna igra samo posetite Blic.rs ( najcitanije novine u Srbiji) i procitajte komentare i shvatice te koliko navijaca imate u Srbiji!! http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/241464/Bosna-prvi-put-na-Svetskom-prvenstvu-petarda-Moldavije-Crnoj-Gori/komentari#ostali Drage Komsije sve vam najbolje zelim u Brazilu, FINALE SA DOMACINOM BI BILO SLAG NA TORTU!!!:))))) POZDRAV
Lijepo receno i u pravu si, ali naztalost nisi dobro upucen u odnose. Svaki Srbin bi morao da glumi Bosnjaka da bi se radovao uspjehu reprezentacije, cim bi npr. izvadio srpsku zastavu na proslavi kao sto Bosnjaci evo vade svoje ljiljane i islamske zastave, ispresavijan bi bio. Srbi nisu pozeljan faktor u BiH, bukvalno im je uslov da se odreknu svega srpskog (imena, simbola) da bi bili prihvaceni. A kamoli da ih javno deklarisu van RS. Prevelik je jaz.
Marko glup si ko noc ti si jedna obicna beogradska picka i ne shvatas situaciju ovde, kako bi vama bllo da na marakani pola tribina klanja pre utakmice zato ne pricaj kad nemas veze!!!
Prikaži sve komentare (107)