Naši klubovi u Evropi
0
Široki najbolje prošao
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO SAMPION OOOOOOOO
Rajvosa ide do kraja OLD TOWN ALL TIME.PIVARA RULES
al ovaj janjoš sere... oni će ispasti od svog prvog protivnika... a široki nije ni trebao biti tamo....
Ne brinite štrumfovi, i Seljo će nas predstavljati u medjunarodnim utakmicama, negdje u Sandžaku. Tamo vam dođe 5000 ljudi da vas vidi, tamo ste ko kod kuće.
Janjoš :\"Borićemo se do krajnjih granica naših mogućnosti da u što boljem svjetlu predstavimo kako grad Sarajevo tako i državu BiH“. E molim Vas nemojte vi predstavljati grad Sarajevo. Za to postoji ŽELJO!!!! Volim Te Željo!!!!!
novi portal n o v a s l o b o d a . ba
ma uz pomoc Hordi i Boga nece ovde biti problema! :) SVI NA SJEVER!
siguran sam da će bit nekih iznenađenja
haj nos te djava glupsone
@gsf, ajd ne budi zloban xD
hrvatski klubovi jedino mogu u europu kao što hrvati iz bih jedino mogu u europu!
Volio bih da Siroki prodje ove klipane i da igra protiv mog Sturma...Ima Fodina djeca da ih nabuse....Osimova je to skola...Hier regiert der SK Sturm!
predvidjam da niti jedan nas klub nece proci svog prvog protivnika.
siroki nije ni trebao tamo biti.