Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Argentini proglašena trodnevna nacionalna žalost. Kad se počeo drogirati nitko nije žalio. Zar je narkoman ideal sportaša? Što je sljedeće? Da nam neki narkodiler preko TVa odgaja djecu? Hej, pa ... ... ja malo o prolaznosti života, brojtro ...
Daj mi boze para da ganjam qrwe, smrcem kokain na bunga bunga partyima dok me salijece njih 5, da pijem jack kao zedan da umrem mlad kao No1!!!!
E moj Diego, imao si se rašta i roditi....RIP.
Bravo umjetniče
Nikad Zapad ovakve duše neće imat Ubili bi majku za jednu marku 97% zapadnjaka
@Rabbit Legenda kaže da je Foča kolijevka zapadne civilizacije.
Da nema civilizacijsko-modernog zapada ovaj čovjek bi nacrto Maradonu na neporušenoj kući. Ovako šta će, kako je tako je.
Sirija i Srbija sa Rusijom, na istoj strani. Turska, Azerbedzan, Izrael, Bosna, USA, EU, Japan, Kanada na drugoj strani :) Kina i SKorea na trecoj strani. ITD.... dzaba sve ostalo
Igrajte djeco lopte, nikad ni jednog politicara nece voliti niti ce zivjeti u srcima ljudi sirom svijeta kao Maradona i slicni.
ode mlad ali se u tih 61 godinu vise nazivio i prozivio nego 99% populacije