Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dragane sve cestitke tebi i tvojim junacima!!
KOJI JE OVO KRETEN OVAJ NEKI KAO HB ? JA KRETENA MALOUMNOG JBT? JA ČUDNA JEZIKA, IZ NEKE ZABITI, KAMENJARA BI REKAO ČOVJEK, NEARTIKULISAN ....
kao sto si rekao juce da ocekujes pobjedu, docekali smo je.. hvalaa!
Bravo Markovicuuu........Bravo Zmajeviiiiii............Bravo BOSNOOOOO
Bravo Markovicu, al haj Boga ti nauci kad se trazi tajm aut u rukometu. Pa bolan, sa +5 nam izjednacuju a ti ne trazis tajm aut. To se presjeca dok smo jos na +2.
Joj jes mi drago što se zoveš Dragan Marković pa nek traktorista crkne mamu mu je.bem. BRAVO DRAGANE , BRAVO MOMCI !!
JOOOOJ,nisam mogao gledati zadnju minutu i pol.Pobjegao sam vani.Kad sam se vratio,niko sretniji od mene.Sve čestitke Markoviću i dečkima.
Legendaran rezultat. Sretno momci .. idemo dalje.
ARGENTINA ARGENTINA
srpće, smrdće, razligu odavde ....
kmeee argentina kmeee
Jos jednom, svaka cast bih na plasmanu za svjeCko prvenstvo. Red je bio da i bih negdje ode u rukometu,nisu bas tolike tarabe a i demantirali su me,mislio sam da ce to island glat pobijediti.. Sada samo molite boga da ne izvucete hrvatsku u grupi ahihi:)))
Dragan umalo da zajebe, zabiju 5 zaredom on ne trazi faul te ne mjenja golmana ako mu tad nisam opsovo sve zivo nikad necu
Ne faul..Tajm aut
BRAVO....LAFČINE....BRAVO DRAGANE !!!!
Dragane tebi i momcima iskrene cestitke !!!Nasa Bosna je uvijek bila rasadnik izuzetno dobrih rukometasa i uopste sportista.BRavoooooooooooooooooooo Bosno i Hercegovino!!!
KOJI JE OVO KRETEN OVAJ NEKI KAO HB ? JA KRETENA MALOUMNOG JBT? JA ČUDNA JEZIKA, IZ NEKE ZABITI, KAMENJARA BI REKAO ČOVJEK, NEARTIKULISAN ....
odbojka, fudbal, rukomet, ponos ponos i ponos države svima čestitke. volim te BiH.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je sve sto mogu reci
Dragane nek te bude stid i sram da treniras gamad!!!
Mi srbi se nismo kvalifikovali, jer nemamo igrača, trenera, rukovodstva, planova, navijača...
puši kurac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne idemo tek tako, nego IDEMO LUDO, IDEMO JAKO!!!
Cestitke iskrene i respekt
Dugo nisam vidio da se ovako jedan selektor srčano i temperamentno bori za svoj tim. Svaka čast mjastore Dragane. Skidam kapu.
u cemu smo treci na olimpijadi i peti na evropskom prvenstvu? ne kontam...
drugi na olimpijadi, pardon...
Ma to on govori sa aspekta Islanda... Oni imaju te uspjehe, a mi smo ih dobili, pa je to uporedio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)