Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrali dobro protiv Italije kaže a imali posjed lopte 24%. Ciganija, treba ih natrpati radi ćejfa i svih provokacija do sada
@NigdjeNaSvijetu Ako Grcku pobijedimo, plasiracemo se direktno a Euro.
Natrpat cemo aBd, doslo je I nasih 90 minuta 🙂sretno I navika ima I igracima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako ste I Lichenstajnu otežali pa igrali kod kuće 1:1. Sila koja otežava, nema šta!!!
@Idol Ako Grcku pobijedimo, plasiracemo se direktno a Euro.
@Idol Pa otežali su vam u prvoj.
Pa sta očekujete da kaže: Pustit ćemo Bosni i Hercegovini i time im olakšati posao. Ovo bi svaki selektor rekao, smirite se
Sutra aBd insAllah dvica na mlade i kec na A repku
Grci su sa novim, mladim timom bez velikih zvijezda protiv Italije igrali odlično. Agresivni, snažni, brzi sa odličnom kontrom. Da ih nisam gledao vjerovao bi da ih možemo lako pobijediti u narednoj utakmici ovako preporučujem : dva centralna halfa sa jednim ''osiguračem'' da ne prelaze centar.
SA OBZIROM KAKO GRCI IGRAJU I U KOJOJ SU SITUACIJI TE KAKO SU IGRALI ... BOSNA BI TREBALA DA IH NATRPA ... BAREM 3...4 GOLA
Sa Grckom smo igrali 10 utakmica, 4 izgubili, a 1 pobijedili, u medjuvremenu oni bili evropski prvaci, a mi nikad nismo bili na evropskom prvenstvu. Poznati smo po tome sto dobro igramo u nizu, pa nema nikakve sumnje da cemo ih zgaziti. :o)))))
Da to kaže neko ozbiljan, al Grci...
Ako Grcku pobijedimo, plasiracemo se direktno a Euro.
Morete makar pokusati hahahahaha
kakav je to motiv otezat BiH put...idi na pobjedu, ili sta vec, kako ce vama pomoc to sto ce biti teze protivniku? Nidje veze. Znaci otezali ste italiji posao al ste zijanili. Eh dobar si posao napravio nema sta. Ovo il je prevod los il je ovaj levat...
@Dzeko Pa čitaj članak. Naslov veze s mozgom nema. BiH je favorit i on ne želi izgubiti prelako. Druga je stvar što bi se ovi s Klixa 'ebali za jedan klik.
Znamo mi da ćete vi Grci na svaki mogući način otežati ali nemojte biti prgavi i agresivni prema našim igračima, vodite računa o fair play-u!
Treba dobro odigrat protiv njih. Kod njih je isto nova ekipa koja je zeljnja dokazivanja. Nadam se da ce kvalitet biti presudan.
Ovaj Van 't Shit pravo sere :-/
lijepi nanin drzmonja
lijepi nanin drzmonjica
vidi ga samo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)