Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,ASne,, pa nije Wenger lud da stavlja Kolašinca u igru namjerno bi ga zlotvori povrijedili, a treba mu i za Manchester.
Mislim da će ga Atletico kupiti :)
Zadnja utakmica sa Estonijom,koja je svakako bila bez rezultatskog znacaja,je trebala biti prilika da decko upise minute i pokaze sta zna..Vala si Mesha,pored svih fula i tu zglajzo,ali pravo!Pa nije Begovic bogom dat i zabetoniran izmedju stativa!?Ali dobro,ti si covjek sa vizijom i pun si elana za daljni rad..Sada valjda znas kako bi i sta bi..Jbga,da si ostao selektor,mozda bi decko i dobio priliku..Begovic je ljudina prava,ali golmanske kvalitete su mu nekada jako upitne..
volio bih vidjeti Sehica u Engleskoj ligi pa ako ovako brani onda podrzavam komentare
spavas li mirno asmire begovicu
@NeSamSafetee Iz respekta prema begovicu koji je nekad maestralno branio za reprezentaciju, mene bi bilo stid pisat ovako kako vi pisete
@nicaze01 Ma klasične kretenske bošnje. Dok ide u nebesa te dižu, a kad ne ide onda ti jebu sve po spisku i najradije bi te sahranili.
Mene da se pita reprezentaciju bi sačinjavali igrači sa Kirin kupa plus DŽeko Višća I Pjanić.
@el camionero. More, al bRez princeze Pjanic.
Gospodin Ibrahim Šehić
Jedan skromni sportista i čovjek koji nikada nije ''povisio'' ton pa čak kad je mogao stati na gol makar na prijateljskim utakmicama.Zaista vjerujem da se dokazao u protekle 3-4 godine. Pa i Begović se svojevremeno dokazao, nije stao na gol preko veze tako da neće ni naš Šehić.