Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je samo realan. Euforija nam je glave dosla milion puta mada realno te euforije vise nema a sada bi mozda i dobro dosla po prvi put.
Eto vjera u reprezentaciju nam nije došla glave. Euforija=vjera u reprezentaciju odnosno vjera vodi euforiji
Najveci problem reprezentacije BiH je nekvalitetan i malobrojan roster. Ovo malo polukvaliteta misli da je nezamjenljivo i zato igraju bezkarakterno. Nece BiH nigdje sa poluigracima.
Enela flertuje sa granicom izmedju informativnog intervjua i blagog navođenja ali sve u svemu je dobro uradila intervju. Za neka pitanja me nije bilo briga ali je iz ostalih izvukla maksimum.
Treba nama bar 5-6 vrhunskih fudbalera tipa Misimović, Spahić, Džeko iz najboljih dana, nit euforija, ni vjera u reprezentaciju ne mogu pomoći. Ovo što trenutno igra je nivo za neki turnir gdje su im protivnici, građevinari, keramičari, auto-limari. Nikada BiH nije bila igrački slabija.
Pobjedit ce geopolitika. Namjestit ce Ukrajini da prodje obje utakmice baraza
Ja neznam gdje ti zivis kakva euforija mi se vec predali mislim publika navijaci
Nisu zasluzili biti na euru,bolje da nas ne sramote,ko rukometasi isto u njemackoj bez ijedne pobjede Pa Su bili najgora ekipa na euru.Vidi se da se Radi na rusenju ugleda i reprezentacije BIH,kao moze Vic da ima ljepse misljenje od svog dajdze doda,isto je SVE to U pet deka Ako ovaj nije gori
Uspjeli ste ono nemoguce a to je da ubijete i euforiju oko fudbalske reprezentacije. Narodu je postalo svejedno, ogadili ste nam sve
Savo brate tebi trebaju samo igrači koji zaslužuju igrat
Tako je. Vruća glava nije objektivna ! Klikere uključiti !
Savo je realan i pametan čovjek i trener.
Ahmedhodzic je najvredniji nesto za baraz. Nadam se da imam nekog novog igraca koji trci svih 90 min i zna igrati jake tekme. Hajradinovic sa dobrom ljevicom, Krunic nezainteresiran, Huseinbasic nepoznanica. Da li krenuti ofanzivno ili defanzivno!? Petevev ili Susicev pristup!?
Šta ovaj lupa. Euforija ili ti vjera u reprezentaciju ti dođe isto. Normalno je da ako neko vjeruje u reprezentaciju onda je i optimističan i sretan (euforija).
Savo zvani Uefa
Ne treba tebi jer je i nemas
Ja bi da nam selektor bude Muriz Memić, on je najpametniji trgovac u ovoj državi!
Ko će mu biti pomoćni?
Ifet Feraget, jedan jedini. Fizioterapeut Dino Konaković, mjenja Karabega.
savo savo vico te spodbavooo