Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ce ih Inter tući
Pogana arapska gamad, kupuje timove za tolike pare a Gazu ne spominju
Ovako ce i Zeljo abd za koji dan biti najbogatiji klub u Bosni i Hercegovini 💪💪💙💙🔵⚪️,kad Arapi budu dali budzet od 50.000.000 eura
Da je Bogatim Arapima stalo do Bosne i Herzegovine bili bi Evropski Kuwait ili Qatar . Ali realnost je da ulazu u Drzave što podrzavaju Izrael . Pa cak više ulazu U Srbiju nego U Bosni i Herzegovini
Jbo fakultete i disertacije. Najbolje ko migranti u Njemačkoj - napraviti 10ero djece i svu muškadiju na fudbal. Ako jedan uspije, uspjelo pleme. Ako ne uspije, dovedi drugu 20 godina mlađu nepismenu ženu iz Afganistana i opet 10ero djece štancaj. Ako opet ništa ne bude, klepaj dječiji dodatak i putuj po svijetu.
Sto ti ne uradis isto? Makar ti je lahko naci nepismenu, a jos lakse nastancati joj 10-oro djece pa uzivaj. Nego mlatis po portalu ko muda po samaru.
Nema više fudbala definitivno
Ovi arapi ce da uniste nogomet
Juve storia se un grande amor🦓⚪️⚫️
HAJDE SAMO GONI AMEREEEEEE
Milan sempre Milan