Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek navija privatno za koga želi, ali ako obučeš dres Sarajeva ili Željezničara a proslavljaš gol suparničje ekipe na utakmici, to je nepoštovanje veliko prema klubu u kojem trenira.
A mogla je Ajla i sama sebe izbaciti jer je također veliki navijač Željezničara, ali onda bi bila dosljedna a to joj nije fol. Više voli da glumi mangupa hordama :D
sport je sport koji idiot je ovo smislio, kako smo naopaki fuj
Bruka stvarno. Dijete proslavilo gol, šta ako navija za Željezničar, kod nas Mekić za Sarajevo pa ga ne izbacujemo iz glhpa
Pa i Srdjan egzistencija Stanic je odigrao 250 utakmica za Želju pa eno ga na derbiju u bordo majici na zapadu ,i šta je sporno
Zna li se sta kako je prosao onaj djecak kod aut linije sto je psovao majku Jasarevicu?!?! ("Dječak je prekršio kodeks ponašanja. Svi akademci su upoznati s tim pravilnikom, baš kao što imaju i beneficije što su članovi Akademije. Kodeks se primjenjuje na treninzima, utakmicama i svim drugim događajima u kojima predstavljaju klub. Prekršio je to i isključen je ...)
Trebali ste još dijete bičem preko golih leđa. Ono sankcioniše maksuma od 16 godina zato što je digao ruke u zrak jer ne zna sakriti unutarnju emociju a nije vas briga ako sutra mali postane anksiozan i to zbog odluke nekog morona koji ne zna koliko su ove godine zeznute za djecu a bgm i njihove roditelje. Kretenizam samo takav.
Ono kad klub ne moze da se izdigne iznad mahale,iznad prosjecnosti.
Znači i Željo treba istjerati Mekića jer navija za Sarajevo?
Ja bih ga psihologu poslao. Podijeljena ličnost 100% Hoće li tako sutra i u stranci isto raditi? Malo DF malo SDA? :-)
Kakav pedagoski potez od strane "akademije" ... stvarno taj klub treba jedan dobar restart, inace slabo ce sta od njega zdravog ostati.
😁😁😁kreten. Sjeba sebi zivot citav.
Sarajevo kao grad treba jedan kvalitetan stdion, kao u Rimu i Milanu. Isti moze biti i stadion za reprezentaciju, kao i medjunarodna takmicenja. Stedimo novac i prostor, a povecavamo kvalitet. Ibrahimovic igrao i za Inter i za Milan, treba li ga slaviti, ili razapeti. Razmislite i zamislite se nad odlugom dragi celnici kluba. Odgajajte djecu u ljubavi, a ne mrznji
Sa ovakvim odgojem omladine, imamo pravo da se brinemo za njihovu buducnost, a i nas opstanak. Mrznje je zlo, a sport postoji zbog navijanja i slavljena rezultata. Neka se svi zapitaju koliko je ovaj stav ispravan od strane rukovodstva kluba i zasto imamo vandalizam na sportskim desavanjima, umjesto da svi slavimo sport.
Bas bih volio znati sta bi bilo da je obrnuto. Grbavica i u zadnjoj minuti Sarajevo postize pogodak za racimo 2:1. I malu zeljin igrac slavi na terenu gol Sarajeva a on u plavim dresu! Realno manijaci( koje bas cijenim) bi ga pojeli!
ovaj će bit izdajnik naroda svog na kraju igrati za švedsku
Bolesno je da npr. navijac Sarajeva kaze mrzim Zelju, ili navijac Zelje kaze mrzim Sarajevo. To nije sport, to je uzas, koje doprinosi mrznji i stvaranju konflikta. Svi smo bili odusevljeni atmosferom u Zenici, prilikom utakmice sa crnom Gorom, zasto je to tesko usvojiti i ponavljati i u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu, itd.
Ovako odgajati omladinu i njegovati mrznju prema suparnickom klubu je u najmanju ruku bolesno. Sport se ne igra zbog mrznje, vec rivaliteta i takmicenja u boljem. Sportski je cestitati, pa ako treba i zajedno slaviti sa suparnikom. I onda se zapitamo kako se desio Beograd, otkud onakvo navijanje Patizanovih navijaca protiv Reala, itd.