Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudjenje na nivou kukuruz-lige. 2:1 Sarajeva offside ko kuca. Guranje do titule uveliko u zamahu.
@BLUESCREEN podhitno na instrukcije iz pravila fudbalske igre!
@BLUESCREEN -18
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Greška u naslovu, treba pisati "...i historijska pobjeda Željezničara"
We the North!
Ko o čemu , pitari o poštenju 😂😂
Baka je najbolji trener u BiH, jer je uspio sa Zrinjskim osvojiti 3 titule. Sad su u maloj krizi zbog manje novca. Krave muzare Aluminij Mostar i Eronet više ne daju dovoljno mlijeka. Musemić je poslije Bake najbolji i to se vidi po rezultatima. Ako ovu prednost prospu do kraja prvenstva ( ko Seljo u protekla dva prvenstva) treba raspustiti klub.
Željo deklasirao strogog favorita pred pet tisuća gledatelja. Kakav podvig, kakva atmosfera ... Aferim!
opet će, kao da gledam, široki i zrinjski odradit posao za titulu
Kad se Musemiću opet desi isto kao sa Slobodom, dupla kruna i na kraju chuna LOL Šalim se, Pitari gazduju našim fudbalom i kada oni požele nešto da kupe, oni to i kupe kada imaju para!
navijam za Želju protiv Slobode , zbog Vedrana Puljića . Sarajevo pobjedi Široki - Široki pada , Željo dobija 3 boda i iznad Širokog je ! ;)
navijaču za Želju protiv Slobode , zbog Vedrana Puljića !
navijaču za Želju protiv Slobode , zbog Vedrana Puljića !
heb.em Zrinjski i zapadni Mostar !
svi u napad jedan je Hase !
moSa rajvoSa !