Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine ista priča prve dvije tri utakmice šampioni svemira i onda pad....
Nije se igralo na kosevskoj oranici vec na pravom terenu gdje kvakitet ekipe dolazi do izrazaja..brza lopta....manekeni lako je igrat na trrenu s visokom travom...jer tu lopta sporo se krece. Suocili ste se sa pravim uslovima za igru i potop dozivjeli. Generalno bosanci igraju spori fudbal..zato nas nema u evropi nigdje.
Nije tačno. Prije 4 godine prvaci, prije 3 godine prvaci i dupla kruna, prije 2 godine malo ukradena titula a malo i do nas. Prošle godine baš smo loši bili, Zrinjski nam pobjegao 35 bodova. Znači uvijek tu negdje. Imamo satisfakciju to što smo 10 godina ispred želje 🤪🤪
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bilo ko ko se zanosi prije ispunjavanja konacnog cilja naginje amaterizmu,samo stajati cvrsto na zemlji,sve ostalo je stavljanje sebe pod nepotrebni pritisak
Iskarace te Amaw, fedja zivi bili pa fidjeli
Nikakvo prizemljenje,samo los dan.I prilika ovih smetljara sto su si dali ime gospodin da pokazu svu bijedu svog nesportskog duha. A najveca je sramota Predsjednice FKS,sto se pored 15 sarajevskih livada ide u drugi grad biti domacin.Ustvari to je glupost,stoljeca.A sramota je dopustiti cheti na vrhu FS da ti obnavlja teren kosevskog hrama.
hahaha kad su igrali? Je li neko to stvarno prati???
ODLAZI DUDICU UBLEHO JEDNA !!!
Više je golova na toj utakmici Sarajevo samo sebi dalo nego što je to učinila Tuzla City.
Jos su sacekali Fergusona i uz ovacije i aplauze mu oprostili los dan.
Gdje je najbolja Petica u Zenici 1.Bajra 2. Hodžić 3.Bilino Polje
e ako vam je Igman parametar da vidite kakvi ste ..onda se pakujte polako i batalite ovaj sport
Sampionski,nema sta.Sramota
Ako nista, ostat ce upamcen kao trener koji je donio Sarajevu najveci poraz od 1992 godine pa ovamo. Najbolje od svega sto je poraz ove prirode dosao na vrijeme, pa se mogu ispraviti greske. E sad jel Dudic kalibar da to ispravi, pokazat ce vrijeme. Nema jake lige bez jakog Sarajeva, Želje, Veleža pa i Čelika iako je daleko od premijer lige. Za vikend cemo vidjeti jel ovo slucajan rezultat Tuzle ili su stvarno ovako dobri.
Hvala Siminom Hanu što ove torpedaše vratiše na fabričke postavke
djeri drejk do nedjelje inišallah i onda opet u rupu gdje si bio već godinama, a i samo ima djeri govori 🤪🤪
Nadam se pozitivnom efektu, kao i poslije Atalante. Prije svega ne može Đokan igrati CB i zasigurno nije ni kopija Medela,a niti Canavara ili Fernandeza. Drugo CF ne može biti Nardin, čovjek je jako spor i nije za modernog fudbala, kombinirati Ahmetović i čataković, dok se ne dovede bolji, ili neko iz Akademije napravi neki pomak.
Sa ovim trenerom FK Sarajevo ne može ništa, ovom treneru se klub treba zahvaliti na saradnji.Borac je dobio radi umora i EU utakmica , u utakmici sa Posušem su nas vile pronosale, a Sloga nam je zabila 2 komada na Koševu , a sinoč debakl.Primiti 5 komada od T.C i pricati pricu kao dešava se.Može se desiti 1,2 pa hajde i 3 ali 5 komada neznanje trenera.Kakva podrška treneru koji primi petardu od T.C samo otkaz.
Ma samo Dal neia igra nema dalje. Dai dva gola to ide maneken , more, koke, zvijezda, zlatna mladez Sa. jet set clanci, super star . I onea tuzla city ubije zivot u njima. Eeee tanko tanko to je mentalitet nas. Mislim da jos malo bilo bi hoce ga Juventus.
Pa klixu I mi smo ga konama dobro zavukli. Zasto to ne spomenete.