Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono što je džordan bio i zauvjek će ostati za košarku to je messi za nogomet osvojio svjetsko prvenstvo ili ne...............možda se nekad rode bolji ali teško!
istog sam mišljenja
kralj fudbala
Po svim komentarima zadnjih dana, mozemo ocekivati masovno guranje Argentine od strane sudija na SP ne bi li Messi osvojio i to takmicenje. Ali dzaba, opet ce mu ga ispred nosa hladno i bez mnogo srkleta uzeti Njemci :)
@Shortyy , ja samo Sabita pratim :D Ma daj fakat, cijelo vrijeme je neka prica Messi mora osvojiti SP.. sto mora, ne mora vala, ha ja.
Tito
I Pele i Maradona su imali sreću da s njima u reprezentaciji igraju extra klase, Mesiu fali još bar 5-6 takvih da bi uzeo svjetsko prvenstvo! Plus selektor, naravno! Ova utakmica je dokaz da nije sve do njega!
srbi najebali ste. petković postade šestković u zadnjem srazu s argentincima. :)))
Kod MESE I BAKE bi igrao libera? Kao, zna dobro iznijeti loptu i miran Je??!!
Treba i ovog argentinskog trenera smijeniti.
Jos samo da se vrli novinar sjetio da napise rezultat utakmice !
Hahaha bas tako, i ja na google presao poslje clanka. *ebem te Klix!
Vamos Argentina! Campeones Del Mundo 2018!
i naš Izet umalo sinoć kao Messi da bude