Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E po ovim komentarima vidiš koliko smo mi jadan narod. Šatro nešto ismijavaju Hasana, a čovjek sve uspio svojim i samo svojim radom. Čovjek je uspio upasti u upravni odbor jednog od najvećih klubova na svijetu ali bošnjo mu zna naći milion mana je je ona slina od čovjeka Baho neka nešto rekao protiv Hasana. Hasane i najbolje ti je da nemaš nikakvog kontakta sa nam. Pametniji narodi bi te znali iskoristiti na hiljadu načina.
Zaro su nam politicari najveci idoli…
Ne mos ni popiti, a da te levati ne sacekuju.
Kada nema argumenata protiv nekog bošnjo kaže gle vidi mu glave.
Ode na KORZO!
Sto parlaa Njemacki....
ne vole se hasan i ronaldo imali su par duela za vratove
Bayern odavno nije bolje poslavao sto se transfera tiče, a za većinu je on zaslužan. Nebi ga Uli sigurno ovoliko drzao i cijenio njegov rad. Ali sto je antipatican to je čudo jedno, volio bi da je Njemac nego ne znam šta, i nikad od kako pratim desavanja u Bayernu nije spomenuo BiH . Dzaba mu se truditi da postane svabo kad je orginal Jablanički gonič :)
Nein
On legende očima nije vidio...
Ispravan odgovor. Prije svega Ronaldo, ipak ima 37/8 godina. Uvijek je bilo 10 "vodonoša" koji su ga kljukali loptama i eto gola. Morao bi da "proguta svoj ego", jer zna se ko su legende Bayerna. Kako bi on prihvatio da su Nojer, Miler, Kimica, legende kluba, a ne on. Zato bi bilo "gužve" u svlačionici. Ispravna odluka kluba. NE i NE!
Ne pita se heroj u papučama, nego Uli.
ti znaš ko se pita...Bajern je institucija, gdje se više ljudi pita.
znal haso bosanski jel zaboravio
Jadan li si kad ti to pade na pamet. Haso mlati milione, kad god mu mi kazem da je izdajice uzmie novcanicu od 500 evra i obrise suze
sta to vi ba, samo pitam jel zaboravio maternji sta se to vi palite odma
Brazzors