Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST
Na utakmicama hrvatske reprezentacije uvijek mozemo vidjeti zastave Hrvata BiH sa natpisima Mostar, Vitez, Grude, Livno...Kad to bude moguce na utakmicama BiH onda cu navijat za BiH
upravu si care!
samo da bude Hrvatska i da se BIH oslobodi straha od igranja protiv susjeda. ko im jebbe mater, interes je interes, a oni su samo strana drzava.
@ Croat 10.09.2009. u 19:57 Šalim se.Priznajem,malo provociram.Nego,ovako,jesam Hrvat,rođen sam u Sarajevu i navijao bih za BiH.Jer ne mogu ja navijati za Hrvatsku prije Bosne koliko god da se ja upinjao.Sve moje je u BiH i šta ću,ne mogu protiv sebe. Moj licni stav Navijaj brate ako hoces za hrvatsku , ako hoces englesku,bugarsku rumuniju ,njemacku ma navijaj za koga zelis... Tvoja licna stvar. Ja cu navijati za BiH taman da igrta protiv dragog Boga ok Pozdrav
žrijeb je poludirigovan! znači 4 bolje plasirane reprezentacije, protiv 4 lošije plasirane na FIFA rang listi. To znači: možemo igrati protiv: Francuske, Hrvatske, Njemačke, Švedske, Portugala, Rusije.... Irce, Janeze,...zaboravi.
na osnovu cega su Grci osigurali? mada imaju povoljan raspored, od svih drugoplasiranih su trenutno u najnezavidnijoj situaciji!
a koji ste to vi??? bio sam nedavno u beogradu i pricao sa srbima iz srbije i svi vas kunu i proklinju jer od vas nema nikakve koristi u srbiji a isto tako i u bih. znaci pap.a.k poklopi se usima i poljubi milu u g.u.z.u sto vas hajvanima pravi.
Cuj \"mi\"... a ko su to \"mi\" ? Ja znam jedino da ti nisi taj jer ti si vlaski seljacic iz BiH a ne iz Srbije ! U ostalom ja sam misljenja da ce Srbiji mnogi da deru guzove na SP-u jer su definitivno losi a to se vidjelo iz utakmice protiv jako lose i ne motivisane Francuske.
Steta sto cemo mi biti prvi, to bi bila tekma, Srbija - bih 5 - 0, pa bih - Srbija 0 - 3, ali s kim gos budete ispusicete, uzivajte do novembra :)))
malo sam citao po pravilniku fife. kaze ovako da prve cetri drugoplasirane ekipe su nosioci bez obzira na fifinu rang listu tako da mozemo izbjeci rusiju ili hrvatsku ( ukrajinu ). bih je trenutno peta na toj listi i u slucaju da osvojimo 4boda protiv estonije i spanije bili bi najmanje cetvrti. trenutna tabela: 1.rusija 18b. 16:4 2.francuska 12b. 9:8 3.slovenija 11b. 8:4 4.hrvatska 11b. 11:12 5.BiH 10b. 15:7 6.grčka 10b. 9:6 7.norveška 10b. 9:7 8.irska 10b. 6:4 9.švedska 9b. 4:3 s tim da norvezani su zavrsili svoje kvalifikacije i najvjerovatnije nece ici u baraz.
svaka čast bihhr - sretna sam što postojiš
Dajte Grke! Oni su nas izprdili proslih kvalifikacija a sada je na nas red da im vratimo u svakoj mjeri. Sad ili nikad Bosno i Hercegovino
Ovaj clanak nema veze s vezom, cuj slovaci izborili plasman, grci vec u barazu??? Nidje veze s vezom
NEMA ŠANSE DA IMA FAVORIZIRANIH U SKUPUNI. Tj , da 4 najbolje igraju sa ostalim, čisto is tehničkog razloga, jer to nije moguće izvesti. Ako imas 2 iz jakosne skupine 1, 3 iz skupine 2. Jedan je viška. Taj viška ne bi imao šanse da igra protiv \"slabijih\" reprezenatcija. Po meni, bubanj, izvuci 4, bubanj izvuci 4, pa opet bubanj, i parovi. Ja bi volio Madjarsku da nam dodje.