Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Spaho opro na ruke sa naucnom fantastikom,ako ovaj dobije ovog 8-0,ovim treba 6il7 -0, ako Arabija tuce Urugvaj 9-0, Egipat ce proci hHHH bla bla
glupi novinar...rusija je sigurno prosla grupu...
Hahahahahaah jepo ga naucna fantastika 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
falı im jos 5 salaha i trener
I Rusija je slaba samo da su ovi znali iskoristiti njihove greške. Rusima domet osmina, ispast će od Portugala ili Španije svejedno...
Egipcani najstarija svjetska nacija a bosnje nacija stara 25 godina, nacija koja je porijeklom ruska, a bosnje opet navijaju za Egipat. Bosnje da vas nema trebalo bi vas izmisliti
@KrajisnikPrgavi pardon, pa Bosnje i jesu izmisljena nacija, izvinte
cuti bre genocidas!
Rusi opet razyebali kozoyebe :)
Rusi su odigrali odlično, kretanje brzina tehnika sve su Rusi imali
Ovi Djikani stvarno nemogu bez nas cesto nas posjecuju na Klix forumu
Treba mi apaurina, kolabirat cu. Ovo je uzas! Ne mogu masnoslavce ni na razglednici, kad nisam televizor razbio...
Pocinje nacionalno prepiranje.
Krscani dominiraju! Salah ovaj put nije postio!
@Orion pogledaj golove, i corava koka uhvati zrno!
@Orion Ne vudim ih u osmini finala!
egipcani su igrali dobro ali rusi su bili bolji,nista posebno bolji,ali znaju zavrsit akciju dok to egipcanma fali,egipcani me podsecaju na Jugu nekad !
Njemacka nece biti prva u svojoj grupi. Brazil - Njemacka u 1/8 finala ne odgovara ni fifi ni organizatoru kao ni Brazilu.. Utakmica Srbija Svajcarska nece biti X. Brazil ide na drugo mjesto a vjerovatno Blaterova internacionalba Svajcarska na prvo.
Mudro zboriš momče
sad ce srbi zapjevati: "nas i rusa 300 miliona" a rusa samo 7 hahahahahahahahahaahahahaa !
Hajde Djikani navalite to vam je u krvi
A ko su to vi a visis kod nas
Marokanci, tunizani, alzirci i egipcani danas brane boje Francuske, Engleske. Njemacke, Belgije... Za vecinu tih reprezentacija se moze reci, da se to sano tako zove. Sa tim nema veze ni Bog ni Alah ni vjera. nego bolji zivot. Kad je drzava losa ode sve sto vrijedi.
Egipat los, Salah navikan, navijaci Barcelone, Liverpula i Egipcani na zemlji i aparatima.
@OlovnaKisa Salah bljesnuo jednu sezonu, i ko sve u EPLu navice se do maksimuma i onda propadne ko engleski klubovi u ligi sampiona. Samo ga jos sugavi navijaci barce i egipcani forsiraju.
nema nista od uslimana i sporta salah kao sto rekoh nece se videti