Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Neymar je 2017. godine napustio Barcelonu te je kao slobodan igrač pojačao PSG.... pa moja baba zna koliko je PSG platio!
zaobilazenje fair play pravila na tako ocigledan nacin da se poserem na UEFA-ino postenje
@Netixba znam da su trazili neke rupe u zakonu...ali u praksi nije bio slobodan igrac!
Kroz nekoliko godina, odnosno kada se Messi penzionise.
cr7. out neymar in😉👌👍👍👍
Odavno sazrio kao igrač, ali ne i kao ličnost i čovjek. Još uvijek je zarobljen u tijelu desetogodišnjaka, a to će ga i koštati glave. Možeš ti biti Messi, Maradona i Ronaldo u jednom, ali ako imaš mozak na nivou djeteta iz jaslica, qurac si.
Sve ovo stoji,tacno jeste dobar i moze biti najbolji,ALI kada bi totalno promijenio svoje ponasanje i svoju drskost,previse se ufuro i ako bi sl. trabsfer nadmasio ovaj u PSG to bi ga samo potaklo da se jos gore ponasa.
nije mi jasno npr. leo je sa 21 imao zlatnu loptu ronaldo je isto tu negdje... zaista ne razumijem najbolji igrac na svijetu napunio 26 zagazio u 27 a nema zlatne lopte. drzi se ti francuske i neka te tamo bit ce zlatnih lopti sacekaj jos 2 3 godine dok ronaldo i messi odustanu kad im dosadi ti nastupas
To kako ide i koliko ide ispod stola to samo bog zna i sta i kako samim fudbalerima ostaje
Naslov u Kurirovom stilu, samo amaterski urađen. Trebalo je to profesionalnje da bidne: "Nećete vjerovati šta je Ronaldo izjavio za Nejmara"
Preporučujem te braći Šimić. S tobom u redakciji uspjeh i top ranking na Balkanu je garantovan.
ma kakav neimar smijesan je
Nije klix toliko glup koliko se vi palite. Neymar je odplatio sam sebe i kao slobodan igrac presao u psg. A pare mu je dao šejk.
"Neymar je 2017. godine napustio Barcelonu te je kao slobodan igrač pojačao PSG, a ove sezone odigrao je ukupno 26 utakmica na kojima je postigao 16 pogodaka. " Kakve sirovine rade za Klix u p.m. :((( Pa idioti jedni, najskuplji transfer u istoriji.
nisu culi