Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet sa penala cccccccc Penaldinjo!!!":))
@lale gator nek Modric da makar iz penala
kakav glup penal jbt, nije da nije penal, nego je glup, nepotreban, tip se toliko zaletio da bi završio u korner, a ovaj ga ruši
Valjda se gledaju prošli rezultati, a ne sadašnji za nagradu koju je osvojio Modrić! Ronaldo jeste dobar, ali nije baš tako uvjerljiv kao u Realu. U Juventusu se podredio timskoj igri ili jednostavno mora tako, jer nije bas mnogo fluidna Italijanska liga, pa da se tek tako reseta sa golovima. Ronaldo bez Reala, nije baš tako silan i velik, Ronaldo jeste dobar atleta, ali sebičan i ljubomoran do bola.
I ovom Ronaldu boga da krehnem sve mu bem, da bog da mu psi i mačke šetali po sobi. Puuu Ronaldo penaldo
Koliko golova i asistencija ove sezone ima najbolji igrac svijeta 😞😞😞
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Gdje je stao u realu nastavio je u Juventusu. Na penale naravno mislim hehe
TA CE ONAJ STAKOr MODRIC EUROVIZIJA SE PRELILA NA FUZBAL JORO MOJ
Penal za Barcu
Jos jedan penal od penalda Koji je po redu 200-ti
Veliki Juventus ili JOS VECE SUDIJE...
Vi sto hejtate retardi pogledajte penal 😉😉😉