Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad doživis ovacije cijelog stadiona protivničke ekipe znaš da si jedan od najboljih u svijetu. Majstor.
@TheGame ovde je rijec zemaljskom fudbaleru .... Mesi je ipak vanzemaljac... :)
https://www.youtube.com/watch?v=4nn3MziLOcg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast za navijace Juventusa. Ljudima poput Ronalda koji je vrhunski sportista, otac 4 djece, filantrop (proglasen najhumanijim sportistom na svijetu) ... trebaju svi da aplaudiraju gdje god da se pojavi i sta god da radi. A jadan, gdje god da dodje, gdje god da se pojavi zvizde mu, ne vole ga zato sto je toliko dobar u svemu sto radi i na terenu i van njega. Kralj!
Doživio je i od šake jada ispred Sarajevskog aerodroma skandiranje Mesi Mesi, dalje je poznato
@@mkoni To mu rade I u Spaniji , pogotovo Barcini navijaci
@TeslaS ma sereš da mu to u barseloni govore :O
Gladijator
od juvetovih navijaca koji ne vole ni mater rodjenu ako ne navija za staru damu
Ronaldo THE KING.... Daleko ispred svih igraca.
Vala kad te vidim ispovračo bi se. Ne znam kako bilo ko ko je Bosanac može da simpatizira ovakog idiota. Dva puta nam je u baražu učerao. Al ne čudi me ništa. Političari vam učeruju svakog dana pa ih opet birate. Nije vam nikad dosta.
uČeram ti ga komsinici
Sport buraz, nema ti mjesta u sportu bosancima, politicarima i primitivcima poput tebe.
Žao mi Juve al Real je zaslužno pobjedio
u stilu zlatana ibrahimovica nema sta
Svaka cast Ronaldu. Na Balkanu je fudbal produzena ruka laznih istorija, laznih ideologija, laznih politika, laznih morala, laznih junaka i lazne sportske i svake druge kulture. U sustini, na Balkanu je sve laz.
Jednostavno to je Juve. Sve se zna i sve se postuje pa cak i protivnik. Nisu juventini zaboravili standing ovation cijelog Bernabea jednog od najvecih koji je igrao DEL PIERA kad je sam pobjedio Real, pa zasto onda ne uraditi isto Ronaldu koji je sinoc bio prevaga. Bravo bianconerri. JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
@therat...sto gledas fudbal kad ga ne razumijes. Cuj Del Piero ne moze u istu recenicu sa Ronaldom. Ma joj, necu ni pokusati da ti objasnim. Bjaziiii trolu jedan.
Jeste dosadni sa Ronaldom fakat.Nigdje se ne pise vise o Realu i Ronaldu kao ovde.Ima dosta bitni stvari od toga kolko je Ronaldo ili neko skocio.Od jucer 12 clanaka o Ronaldu.Ima li sta o borcima ,penzjonerima?Ronaldu svaka cast igracina.Ja vas dislajkujem jer ste neozbiljni portal.
Pa sto citas jarane... nemocitati i pisati nista o njemu... brz oporavak zelim
Gdje god da ga je dao , ljudi bi mu odali priznanje. Za onakav gol se jednostavno mora ustati i aplaudirati.
Nacijači GOSPODA KAPA DO PODA..