Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijac sam ManUtd-a od kada znam za sebe bukvalno. Gary Neville je bukvalno imao sto se kaze dvije lijeve noge ali i sam Ferguson je govorio mozda on nije kalibar za klub ali daje 100% sve od sebe svaku utakmicu, voli, zivi i gine za grb kluba. Ronalda gotivim ali po meni je vec vise puta iskazao nepostovanje prema klubu i samo zbog toga treba da leti. Ko si ti da odbijas da udjes u igru pred kraj utakmice. E kako bi te Ferguson najurio ne bi ti vise engleske ocima vidio.
hahah dobar je dobar je
Ronaldo se ponasa kao razmazeno deriste. Neville samo rekao da je United bolji bez njega i ovaj se uvrijedio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi komentara. Nevil ga javno kritikovao. Pa jeste al brate i zaslužio je. Pa ne može primadona očekivat da ga ljudi hvale kad igra loše što jest jest. Ja ne pamtim da je on nekog predriblao zadnje 2 godine. Ostarilo se.
Vala opet ga je prosuo, kako mu je rekao da neće dobiti čestitku. Ko veli, boli me briga 🤣 Ronaldo je prilično djetinjast sa ovim ljutnjama.
nasla da ga komentarise nekadasnja krampa od beka
Šta ga je ponizio, on samo sebe ponižava svojim ponašanjem.
Kristina Penaldo
Nevil kaze da velikani trebaju zavrsit sa Ronaldom. Ronaldo grli Sahu a ignorise Nevila. Nevil kaze da je sklonjen s liste cestitki. Zaboravio na svoju izjavu da velikani trebaju zavrsit sa Ronaldom? Autor ckanka je mjerodavan. Ako vam autor kaze nesto o Trampu, pardon, Ronaldu, njegujte tu mudrost, bit cete prosvjetljeniji.
Čegar bi ga hrakno
Neville da nije englez ne bi igrao dalje od druge kantonalne
tako on to radi kad hoće da bude duhovit,nije prvi put da kobajagi nekog ponizi
Na novinarima je da prenesu vijest. Njihovo poimanje vijesti nam ne treba. Nevil je legenda zbog staza, odradjivao je zadatke, i dovoljno je reci da je bio izbor cika Fergusona. Ronaldo je legenda koja je nosila igru. Uspjeh u karijeri pripisuje Mancesteru. Ferguson mu je rekao da prihvati ponudu Reala. Nije proslavljao golove protiv Manca. Nevil nije trenerska legenda. Popustite Ronalda!
Ronaldo je proslavio gol protiv Uniteda 2019 kada je igrao u Juventusu.
jednostavno treba covjeku dat da igra i bit ce golova, ne mozes ga drzat na klupi i kontat zasto nema golova, eno zabijo je protiv serrifa
Nije samo dat da igra. Nego mu treba kvalitetno dodat i ubacit. Evo gledam protiv West Hama ko god mu ubaci bude 2 metra iznad njega.
sto ih ronaldo dodaje na crnu listu🤣🤣🤣
You talk shit, you deserve shit.
Cuj, Neville j ga javno iskritikovao i izvrijedjao, i sad kad ga Ronaldo zbog toga ignorise, onda je opet ON kriv ? Znaci, Ronaldo nema pravo osjećati se i uvrijedjenim i treba biti pokoran ko god laje protiv njega. Ovo ljigavi Britanci vode propagandu protiv Ronalda.
Nije Neville rekao nista pogresno.
@fbUser1577796306 - Da li je bilo pogrešno ili ne, to nije bitno. Poenta je u tome da je to izjavio javno. Ako se vec predstavlja kao dobar kolega ili prijatelj, onda je pogrešno sto to nije uradio u 4 oka, nego mu zabija nož u ledja. Najlakše je gaziti po drugom kad ga svi gaze, i to da bi sam sebe napravio relevantnim, važnim i dražim medju onima koji vec gaze po njemu.