Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se jos uigraju svi :) Dzeko je bio solidan,dosta je trco vidi se da ima veliku volju
Amra mu dala u rimskom koloseumu, pa dobio volju!
bosman345 i ostali stvarno ne znam zasto pucate te minuse,rekao sam sto jeste.Danas ne mozes nikome udovoljiti majkemi.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno koja razlika izmedju danasnje Bundeslige i ovih Serie A utakmica. U Njemackoj sve lijep, brz dinamican futbal, sanse i stative i parade pucaju na sve strane, puni stadioni, a ova Roma-Verona sve sporo, laganini, i kad uporedis s Bundesligom ko da igra Rudar iz Prijedora protiv Sirokog Brijega ili ko da igraju s haverima u parku malo lopte poslije diska ili rostiljanja u subotu popodne.
Hajde barem sad igra
doveden je da daje golove!
Pokorio !!!
Sad ce naglo spast broj tekstova o ovom balvanu.
Fenomenalna asistencija kapitena naše reprezentacije
Jos dvije tekme i grijalica se vraca na klupu.
Dzeko je imao par prilika, Márquez ga je dobro čuvao. Zao mi je što Pjanic fuli onaj zicer pri kraju utakmice. Sve u svemu, nisu loši, čak sta više isticali su se.
Cuj nekoliko prilika hahahahahahah... Garant stopostotne hahahh. Gori si od avaza .Veliki naslov džekina aaistencija hahahahah ja bolesnih ljudi. Samo čekam naslov igrač utakmice ... Blago nama...
Uhvati se klikera, nije ovo za tebe.
Na sta je spala Roma kad ne moze pobjediti smijesni Hellas iz Verone. Definitivno moraju dovesti nekoga tko zna zabiti gol, inace nista od liga uefe.
Zlajakrivatrava; Europska liga, liga uefe, kup uefa... malo, malo mjenjaju naziv drugorazrednog natjecanja gdje Roma objektivno i pripada. Vidim da slabije kopcas pa nadam se da sam bio dovoljno jasan.
rimska kurava sanja skudetoo hahahaha :D forza juveee
Stara ti voli skudete vise nego hljeba se najest :)
Priznajjj pickoooo skudeto skudeto moj joj bio Samuel Eto ahhahahaha
Ova italijanska Liga je smijesna u odnosu na englesku.
Teško će s ovom igrom Roma do titule. Ebiga Dzeko arane, moras se nekad i sam izborit za gol. Nisi možda tip igrača ko Aguero, ali mogo si koju fintu od njega pokupit. Samo sa srcem i zalaganjem. Naprijed zmajevi.
Bosnomrzac Edib Đekica i ostala mu braća po hejtu prave dernek jer Džeko i Pjanić misu zabili večeras. Kažu da im je ovaj kompleksaš obećao i ženu dovesti da se svi zabave, ali ako se vrati iz grada... P.S. Izgleda da ovoga vara ženica s nekim Bošnjom pa ovdje liječi komplekse kao što se vidi.
Klocevi bili i ostali.
džeki se opet smiješi klupa
danas je bio dan za nerijesene rezultate :l