Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa lakše, samo im reći da je to cuko pretvoren u čovjeka. Djeca bar ne sitničare. Uostalom ko će dokazati da nije?
he was once a dog turned to a human to play football thats why he bites
Suarez fancy a bite of a nice Italian food.
jesi ti Ferdinand pozvan da komentarises puno boljeg igraca od sebe
čuj ferdinanda starog narkomana... jesil ti djeci objasnio što se drogiraš i orgije organiziraš :-))))
ciko gladan
Nije nista jeo cijeli dan,pa je covjek morao malo da namasti brkove.
Pitanje koje je Suareza dijete pitalo. Kako je Ferdinand čomaga kao da mu je mama obradila crnčugu. A Suarez kaže " zato što je Ferdinandovu mamu uzoralo krdo čomaga"
Reci im da ga svrbe desni pa mora malo da se počeše
Rastu mu dvadešnjaci hahahah
nemojte ba nije Suarez neko cudo to je covjek kao i drugi mozda ga je ovaj talijan udarao hinjski nonstop da sudija nevidi,i sta da mu radi mora ga opomenut da sudija nevidi,neki igraci naprave take startove gdje se igraci oporavljaju mjesecima pa jesul i oni bolesni ,onaj pepe iz reala je zardio dosad 20put crveni udarajuci igrace pa jel bolestan sto njem nedadnu tako veliku kaznu,fifi i uefa bezobrazne dalije saurez nijemac ili spanac dobio bi utakmicu neigranja.
Brnjica.