Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci su kulturan i gospodski narod sa kojima kroz historiju nikada nismo imali krupnih problema, za razliku od zlocinaca i genocidasa preko Drine. Velika podrska Albaniji i Kosovu nasim prijateljskim drzavama :)
BH Fanaticos - Gazi sve cetnike https://www.youtube.com/watch?v=ObbFQqzEkMY :)
Mi u SDA,vjerujemo samo naprdnom Albanskom narodu,koji je uvijek u Bosnu ovdekana slao svoje napredne ljude poput GAsija,Keljmednija,koji su nas upoznali sa drogama svih vrsta,zato mi predslazemo jednu veliku Uniju 23% Bosnje,SAndjaka i Albanije,u kojoj ce da vladaju Hasim TAci,Muamer Zukorlic i BAki Izmetbegovic,ta trojica postenih ljudi,a Bosansku Krajinu,BAnja Luku,Semberiju cemo da damo Dodoku,jer je ta ogavna republika Srpska dio Srbije,nije nase drage Bosnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ciganluk
ko u Sarajevu na Bascarsiji :)
Ko kod tvoje mame u gacama :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva podrska albancima naroda koji nije stariji od golfa 2.
Sipci ce na prvenstvu proci gore od Bosnje na svjetskom,pa je bolje da se nisu ni plasirali,ali kod nas ograniceni umovi zive od danas do sutra,pa kad se citava Evropa bude smijala Spicima obarace glavu,ili ce se praviti da im je drago,jer je to beskicmenjacka stoka koja se vodi trenutnim misljenjem vecine,nema tu niko svoga stava,,Amebe,paramecijumi im nisu ravni. Roke Mandoljine i Bosnja na 23% zajednicka drzava,hahaha.
kmerče logički gledano to nema smisla, vođen si mržnjom, haahah kretenu kako može bit bolje da ne budeš na ep nego da budeš. Ako nisi na ep znači da si gori od onog ko je. Djeca vam se smiju bolan i držiš pridike o uniformnosti mišljena a kultura koju braniš je nanivou prvobitne zajednice, tzv grand kultura, sramota kuda ovaj svijet ide
MAmu ti hebem seljacku,svaku mogucu vijest okrecete na politiku,tako lijecite svoje komplexe i osjecaj nize vrijednosti,dovoljno je pogledati samo komentare na ovoj vijesti. Bosna se plasirala u Brazil,pa ste im psovali majku nakon 2 utakmice na tom prvenstvu,zaboravili ste sve preko noci. Zivite od danas do sutra,da se sta bilo desava bagro ogranicena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma baš Srbe briga, oni nikada ne gube. Ako odu Hrvati, koji su prema ispisanoj pivijesti popitih starijih isto Srbi, oni pobjeđuju, ako Bošnjaci idu, opet Srbi dobivaju, tko ih god naguzi, pretvore fa u Srbina i zato oni uvijek slave pobjede :)). Jos malo pa će opet pobijediti na Kosovu ;) a svakako će s tri repke, osim svoje, nastupiti na EP. Cool je biti Srbin :)......ma treba malo šale..
Kolerov?
Realno jedine dve ozbiljnije reprezentacije ex yu su Hrvatska i Bosna i Hercegovina..Za nas je sjajno ako uspijemo nastaviti niz odlaska na velika nadmetanja..Realno nije Srbija pretjerano slabija ali nema trenutno te hemije i atmosfere u ekipi..a sve je i poprilicno iskomplicirano onim pjevanjem himne oko LJajica koji je uzgred receno najbolji igrac.
Za koga srbi navijaju sad na Euru, za Albaniju, Hrvatsku, Bosnu ili mozda Tursku?
Tursku 1000%... pa nije krv voda....
Čestitke Albancima a srbije mi nije žao da sva izgori...koliko su ljubavi posijali po komšiluku svi samo gledaju da ih se kutarišu.
Ja srbe nevolim jebo im pas majku bolesnu cast pojedincima
Gdje je fudbal, tu je i primitivizam U košarci nikad problema, rukometu, odbojci isto...samo ovi tetrisi što gledaju fudbal ratuju. Udri,,
Cirkus od reprezentacije. Kao mi prije UEFA suspenzije. Njima bih također dobro legla jedna suspenzija, da očiste nogometni savez od kriminalaca ali konačno i šovinistički ološ sa tribina.
srbija je 4x promijenila kapitensku traku i 8x promijenila gace. ne ide to tako
to ti znas iz iskustva :)
4C sa kojim lete Orlovi je grb propale Vizantije, danas teritorijalno većinom u Turskoj. Ako su danas igrali za Tursku, nek su baš izgubili i propali. Samo za koga Mile sad da navija ? Rekao je prije bi uvijek za Tursku neg za BiH . Sad mi je jasno i zašto. NAvija za svoje. Rusima nije nikad palo na pamet da nose 4C a ne smeta im ni petokraka od koje Srbi padaju u nesvijest.
al se ti nalupa :D nemas pojma da je 4C hriscanski-pravoslavni simbol,a sto se tice petokrake, Srbi toliko bjeze od nje da je Zvezda i Partizan(2 najpopularnija kluba ) nikad nisu skinula sa grba KO SVE IMA INTERNET ?
Ops a ja mislila da je i RUsija pravoslavna pa nosi 4C. A što se tiče petokrake jel vojvoda Šešelj navija za partizan ili za Zvezdu ? :)
srbija će piti pivo dok bude gledala albance
i bosnje ce gledati EURO sa kauca
ŠEŠELJA ZA IZBORNIKA ! 😁 😁
Može ako će Kolindu biti na golu !
Može biti samo Pantelija Ćurguz 😁
jbt koja bespotrebna vrijedjanja.dajte ljudi urazumite se.
Hajd što je NATO, al i albanski Dron prizemljio nebeske Orlove.
a vas prizemljilo u 23 %