Sipci ce na prvenstvu proci gore od Bosnje na svjetskom,pa je bolje da se nisu ni plasirali,ali kod nas ograniceni umovi zive od danas do sutra,pa kad se citava Evropa bude smijala Spicima obarace glavu,ili ce se praviti da im je drago,jer je to beskicmenjacka stoka koja se vodi trenutnim misljenjem vecine,nema tu niko svoga stava,,Amebe,paramecijumi im nisu ravni. Roke Mandoljine i Bosnja na 23% zajednicka drzava,hahaha.
kmerče logički gledano to nema smisla, vođen si mržnjom, haahah kretenu kako može bit bolje da ne budeš na ep nego da budeš. Ako nisi na ep znači da si gori od onog ko je. Djeca vam se smiju bolan i držiš pridike o uniformnosti mišljena a kultura koju braniš je nanivou prvobitne zajednice, tzv grand kultura, sramota kuda ovaj svijet ide
MAmu ti hebem seljacku,svaku mogucu vijest okrecete na politiku,tako lijecite svoje komplexe i osjecaj nize vrijednosti,dovoljno je pogledati samo komentare na ovoj vijesti. Bosna se plasirala u Brazil,pa ste im psovali majku nakon 2 utakmice na tom prvenstvu,zaboravili ste sve preko noci. Zivite od danas do sutra,da se sta bilo desava bagro ogranicena.
Prikaži sve komentare (257)