Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast balkan boy.Komentar je dobar, i ja takodjer tako razmisljam.Pitanje je samo koliko ce onima u Zagrabu biti zao nekog naseg kluba?npr.FK Sarajeva ako ne daj boze ispadne od Helzinburga.Bilo bi ljepo da se svi radujemo uspjesima prije svega nasih klubova pa i komsijskih ekipa,nego da se zamaramo ivijek istom nacionalistickom retorikom.
uf.. jest mi i zao sto je ispao.. nema iz bivse Yu nijedna ekipa koja moze da prodje do Lige Sampijona, ili UEFA.. znaci kako je prosao Dinamo tako ce i Zvezda, Partizan, Slavija bla bla bla.. svi napolje, pa se j-e-b-i-t-e u vasoj supljoj ligi..
Ko je počeo rat, ah, ko je počeo rat ???? hahahahhahahahhahahahahahah
ja sam Bosnjak iz Sarajeva i fakat mi je zao sto je Dinamo ispao. Ne znam zasto bi trebalo da mi bude drago? Nisu krivi nasi politicari sto nam je ovako kako jeste, nego mi sami. Dok god se budemo radovali kad komisiji crkne krava, nece nam biti dobro. I zasto da ne prenose ovakve vijesti, mene i jako veliki broj ljudi u Sarajevu interesuje sta se desava u Hrvatskoj, a posebno u sferi sporta i kulture.
najzad jedna dobra vjest danas koja nece dovesti do medjunacionalnih polemika na ovom portalu
Evo prenose...samo zato da se ti nerviras papak iskompleksirani!
A zasto nas briga sto je Dinamo ispao...to bi trebale prenositi hrvtaske stranice....ovo je SARAJEVO-x.com