Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real ! 👑
Thibaut Courtois hobotnica na golu. Cestitke Realu.
Nikad ne podcjenjuj Real Madrid i SDA! ❤️❤️💚💪
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nikad ne podcjenjuj Real Madrid i SDA! ❤️❤️💚💪
E jesi ga zasrao sa SDA da valja 😂
Dobro je ba Fahro...
Real Madrid champion 🏆
Ljudi Real je prvak evrope i to je bitno ! To ce bit ispisano u historiji a ne statistika! Bio je i bajern bolji od Intera u finalu pa izgubi ,bio bolji od Chelseaja pa izgubi! Bitno je ko na kraju pehar uzme a ne ko je tu utakmicu bolje igrao!
Liga prvaka je takmičenje u kojem na kraju uvjek pobjedi real!
REAL Kraljevski klub ,,Modric
Real je Real, najveci sportski klub na svijetu
Ove sezone je Real Madrid prošao, između ostalih, prvaka Europe Chelsea (strašna mlada momčad), PSG (sa Messijem, Mbapeom, Neymarom), Man City (sttoj koji melje)... I onda rasprave o 'zasluženosti'
Niko nije ni rekao da Real nije imao teske protivnike. Govor je o tome da je Real bio nadigran od svakog protivnika ali su nekim cudom uvijek prolazili dalje.
Čestitke navijačima Reala. Osim crvenog Casemiru protiv Cityja, poništenog gola Alonsu protiv Chelsea i faula na Donnarummi protiv PSGa, ovo im je LP s najmanje mrlja u povijesti. Možda jednom osvoje i čisto? Vjerojatno ne, pa čestitam makar na ovom.
A možda i ti nakon pola života shvatiš jednom šta je sport i stvoriš realnu sliku o nečemu... Polako...
PSG, Barca, Liverpool, Chelsea, City, Mbappe - svi na aparatima. Jedan je Real. Kraljevski klub. Eto sad Mbappe igraj za naftu, ovog trofeja vidjeti nikad neces. Pozdrav od Benzeme :D
Krepat će i ono govno iz rm, pa ćemo vidjeti kako štele onda. Ili će rm oformiti svoju ligu što su i htjeli.
O djesi benzema oklen tebe na klixu
Kurtoa igrac utakmice...valjda je jasno ko je bio bolji🐑🐑🐑
bezveze skroz...nisam navijač Liverpoola al fakat nezasluženo skroz!
Svaka cast Realu. Ne da su bili bolji, ali jednostavno su velicina i blago onome ko navija za njih. Sretan je covjek. Ja na zalost za Liverpool. Nedosrasli su jos .....
Da navijam za Real tačno bih se ubio. Sve i jedan lik kojeg znam da navija za Real je blago poremećen sa izazitim tragovima narcisoidnog ponašanja.
Bravo za Modrica da se pokaze kako se osvaja liga prvaka i sa 37 godina na ledima
kao statisticki liverpool bio bolji, kao real na srecu prosao. LP treba posmatrati kao jedan citav proces. ne mora se imati vise posjeda, vise pasova, vise udaraca u gol. jedino sto se pika jeste u svim utakmicama dati vise golova od protivnika. oni su to uspjeli vise i i bolje od drugih i zato su po 14 put prvavi evrope. to ne mozes postati nezasluzeno, ali nikako.
A kmečiš kad Atletico igra na rezultat?
Iskrene cestitke Luki Modricu na osvajacu lige prvaka
3 stvari koje ne mozes da napravis : Udovoljiti zeni Presoliti paradajiz Otpisati Real Madrid Hala Madrid !!🤍🤍