Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da niste gledali tekmu, vec samo vidjeli cifre i odmah protutnjao. Tekma je bila extra i vrlo jednaka. Real znao da iskoristi prilike dok se to ne moze reci za Valenciju.
Pa druze ovdje 80% kao sto kazes nije vidjelo tekme, al sta ces bitno je da se nesto pise.
@ForeverBiH nemoj zezati ovaj ljeljak je gledo 100% a dovoljno je i star znas li ti da on ima 23 godine ja ja jarane pa ti se smatraj 🙈🙈🙈🙈🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eeejj dusa draga zabije iz penala i onda ovaj hulk skok .
@patos iz tvojih usta u bozije usi jarane 👍👍
@patos pa ce opet zlatnu loptu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Penaldo je bio vrlo efikasan, sa bijele tačke, 2x :))) Al' ono slavlje poslije postignutih golova, sa bijele tačke, hahahaha, tuga.
Puta madrid
Da nema penala Ronaldo nebi gola dao.
Penaldo ..
Pa sta bi drugo PENALDO
@firaun Znaci mora namjerno fulati penale da ne bude Penaldo :))
@Enticer Ne mora fulat ali bi nekad trebao pogodit iz igre. Od 8 golova u prvenstvu 4 su iz penala. Na Santiago Bernabeu npr. nikad nije dao gol iz igre protiv Barce u Primeri.
pa kako ce on drugacije haha
Odlicna igra Valencije,Real ipak malo bolji...
Odlicna igra Valencije,Real ipak malo bolji...
Lijepa humanitarna utakmica, drago mi je sto je sudija donirao bodove Realu u ovim teskim vremenima
Penaldo
Penaldo, sada ste samo 16 bodova iza Barcelone..
Neznam sta vi serete, RM ima mali dip jbg al svi znamo kako znaju da qaraju do prosle sezone.. ne navijam ni za Barcu ni RM...drago mi je sto je CR zabio 2 gola pa makar iz penala koga boli klinac njemu leze bonus ha ha..
da nije bilo dva penala ne bi ni pobjedili
penaldo
trebalo su im dat jos koji penal, malo je dva
@silverdoom ma zabranise onom Montoyi da napravi jos koji a dobro bi bilo