Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je sve ispravno rekao.
Bravo Slaviša, legendo!
Bice bolje
Ma kljuc u bravu i zatvori , i jedene i druge bordo .. plave.. zelene jel ima smisla fakat
tek je prvo kolo bice bolje
Vukicevicu osnuj sebi klub i palamudi,nadzi kes i kupi dionice nesto konkretno ovako se samo blamiras ovo nije to taj klub o kojem pricas ,prohujalo s vihorom.
Treba postaviti u upravu nekog talenta s čaršije koji najbolje govori štaš ba ti
Eno Semir Cerič bez posla, pa vi vidite....
Sarajevo brod,Sabrina kapetan...
Ovaj hoce da iskoristi ovu situaciju i da se uvali u fotelju. Sad se uvlaci navijacima. 🤧
mi bi istrosili Florentina Pereza, jalija bi ga zajebala ako ne bi bilo njih tu...
Sabrina ne daj se.
Neki dan napisao sam komentar. Azmirov klub sa 2 mil može više od 4 do 8 mil tuđih i fiktivnih para. Nema duplih pretplaćenih ugovora, krađe, odbora i 10-tina enormnih plata. FK Sarajevo dobilo privatnog vlasnika a pušu ga ko firme poslije rata. Zaustavite to.
Joj ove naše legende, što nisi uletio sa 35000KM za upravljački glas pa bi se i ti pitao nešto, kad toliko volite Sarajevo. Ovako su legdne pustile da se klub privatizuje a opet bi da se za nešto pitaju.
Tako je legendo!Pored nasih legendi,kraljeva upravu cine jajare obicne koji za svoj interes unistavaju klub koji volimo.Vazno je da imaju dobre plate a klub toneee.Mi smo navijaci krivi MI I NIKO VISE,sve dok se neskupimo svi do jednog pa uzmemo stvari u svoje ruke i otjeramo ih oni nece nikad otici.Ako ostanu Sarajevo ce zavrsit ko KK BOSNA
Ljudi imaju investore u svojim rukama, ako Sabrina ode, nema ni Amidze
Joj, zena vas vodi, je li ona vidjela lopte u zivotu. Kod nas je sve moguce pa i to, koji kretenluk...