Slaviša Vukičević
132

Razočarana legenda Sarajeva poručuje: Sabrina i ostali, gubite se iz kluba!

E. B.
Slaviša Vukićević
Slaviša Vukićević
Fudbalski klub Sarajevo se nalazi u velikoj krizi, a svi oni kojima je Bordo boja u srcu za veoma lošu situaciju u klubu krive upravu kluba i direktoricu Sabrinu Buljubašić.
Najvatreniji navijači Bordo tima, popularne Horde zla, su sa sjeverne tribine stadiona "Asim Ferhatović Hase" na mečevima protiv Milsamija i Tuzla Cityja tražili ostavku uprave kluba i direktorice Buljubašić, a nakon večerašnjeg poraza od tuzlanske ekipe oglasio se i legendarni nogometaš Bordo tima Slaviša Vukičević.

Vukičević, član šampionske generacije Sarajeva iz 1985. godine, je prije pet godina nakon odlaska Abdulaha Ibrakovića s mjesta sportskog direktora kluba s Koševa slovio kao jedan od kandidata za njegovog nasljednika, no do njegovog angažmana ipak na kraju nije došlo.

Danas je odlučio poslati oštru i nedvosmislenu poruku čelnicima Bordo kluba.

"Dosta više! 'Amidži' i ostalim vlasnicima FK Sarajeva svaka čast! Sabrina i ostali, dosta više sramoćenja našeg voljenog kluba! Zar nemate nimalo sportske savjesti pa da se povučete s upravljačkih pozicija!? Izgleda da nemate, već se krijete iza dobrih ljudi koji ulažu, sa pogrešnim informacijama! Sramota i kao navijač još uvijek, molim Vas, gubite se iz FK Sarajeva! Volim Sarajevo!", poručio je Vukičević na Facebooku.