Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocajan stadion, sramota
Jel u Rogatici,sta bolji ?!
Najljepši detalj stadiona je spomenik fudbalerima Veleža koji su poginuli u borbi protiv fašizma ❤️🤍❤️🤍❤️
Nije baš da im nešto treba, jer znam prije 10ak godina dok sam zivio u Mostaru, znali su im djeliti besplatno karte pred utakmicu, za one koji ranije ne kupe iste, ali sramota da nisu digli barem još jednu tribinu koja bi im bila uslovna i za Evrope. Ovako da prođu u grupe neće ni moći igrati u Mostaru.
Tanko je ovo a Bgm tanka im je i igra.
Hahahahhaa i onda se svi bucaju da su rame uz rame sa Manijacima, svi ste smijesni za Manijake b
Po organizaciji puno jaci od Manijaka i najmanje sabanska navijacka skupina
🤦🏻‍♂️😂😂
dragi klixe, opet tvoja objektivnost na djelu, zasto i Ultrase ne nazivas popularni Ultrasi, kao sto Manijake i Horde nazivas popularnim kada divljaju ulicama Sarajeva iako podrzavaju trecerazredne klubove, ipak Ultrasi podrezavaju visestrukog sampiona ove drezave i najjaci klub u drzavi?
Hoces da kazes da su ultrasi popularni ?
Više raje kod mene ma svadbi
Cirkus , ne brukajte se cuj pun dezinformacije pa nismo sjeverna Koreja.
Koliko je bilo ovih svinjara na stadionu,koliko prima ovaj velezov stadion
Postujem, al Zeljo je za vas sve INSTITUCIJA 🙂
Stadion odron, Na ovo se Velež htio vratiti??? Šta ima liga prvaka, zar za toliko godina koliko su prvaci države nisu mogli jednu još tribinu napraviti, pa stvarno niđe veze!!!
Pun stadion kad bi se gadjali letecim tanjiria
Sve hera na jednom mjestu!
koreografija ko da je svadba a ne utakmica. jos samo da su stavili stolice sa bijelim stolnjacima i jedan sintisajzer
Majke mi neko se snama sprda Sa naslovom teksta
Bijednici, kakav historijski uspjeh: Željo igrao polufinale Kupa Eure, Sarajevo osminu finala Kupa Šampiona, Sarajevo nakon rata u ovom formatu trebalo igrati KL četri puta, a Željo jednom.
To su prosla vremena, kakve to veze ima? Nit je sarajevo vise sarajevo, a nit je mostar vise mostar
Smiješno vidjeti treba edukacije malo a šta očekivati od ljudi koji vrijeđaju državu u kojoj žive a znaju da nisu dobro došli ni u hrvatsku
Ćuj to!!!
Tanko je ovo a Bgm tanka im je i igra.