Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli "Turci" kod "Europljana"!!!!
Sretno Sirokom u Evrpopi (I nek se zna Zeljo 2-0 Siroki) :D ali to nema veze Isto tako sretno Modricu a Zelji nece trebat jer oni prolaze :D ali u glavnom sretno svima.
nasim zemljacima sve najbolje veceras
ja stoke seljacke medju ovim ljudima....koja ste vi svi govna....gadite mi se...pa da su kurcu valjali i zeljo i sarajevo ne bi bili tu gdje jesu..... i treba da se sramotite,kad ta dva tima ne mogu u ovoj konkurenciji da pobijede jebeni siroki i leotar dvije godine
ipak navijam za ove iz azerbejdzana a ekipi sirokog prizeljkujem da im se srusi avion i da svi poginu sjeme im se zatrlo!
eljo... zeljo se zove fudbalski klub, pa ti onda ne treba nista objasnjavati... valjda
Nezelim stvarno da provociram. Moze li mi neko objasniti zasto se "Zeljo" zove nogometni klub, a Sarajevo fudbalski? Hvala
mudro zboris penise....
Nadam se da ce ispusiti siroki,jebem sve ustase?Trba ih protjerati u beograd a cetnike u zagreb?
gazi, gazi, gazi...
sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sigurno je jedino da radi crvenoga kartona neće igrati Gurbanov. Dat ćemo sve od sebe, a priželjkujemo neriješen rezultat”, poručio je Gurbanov.
prdonja, kakva FK prača, FK jahorina iz prače
samo naprijed siroki
Njihov je prvi strijelac Zidasli Zidam