Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ajme Kakve veze ima Karleusa s proslavom gola..lol (idi gledaj teletabse ,vidim da nemas vise od 12god) A objasni mi sta se tebi svidja u ovoj proslavi,sto izgleda ko majmun.
A sutra bosanski All-Stars kao uvertira u baraž. 2:2 svaki dijamant po jedan :)
@nicktx ne samo da je ucestovao kod drugog gola, nego mu je to najbolje dodavanje koje je imao te noci..2 odbrambena igraca besiktasa razmaknuta svega 2-3 metra,a miske salje loptu dzeki s udaljenosti od 25m izmedju te dvojice,po zemlji...gledaju ljudi loptu, al ne mogu joj nista..
@lol sta ti ocekujes, da ti zapjeva Karleusa ili neka druga svrakopjevka, onda bi ti tek bio u elementu i to bi za tebe bilo slavlje? Ucini nam svima ovdje uslugu: prestani gledati tekme, drugo: mani se glupi komentara, cinis samo majmuna od sebe. A za ove gore magarce sto samo gledaju kako bi nekog popljuvali: vi ste sami sebi omrzjeli pa vam je svako kriv. Istina ziva.
nikad gluplju proslavu gola nisam vidio.......LOL
ne mogu se porediti wolfsburg i ajax, ajax ligu prvaka moze vidjet samo na mapi
pipo i ostali nacisti fasi sti pobrini te se malo za plavisicku njoj treba pomoc kao i karadz icu vidi te da mu treba branitelj sto ste ga ostavili sada samog, a oni su vam dali to sto ste sada oni su vam mozak izaprali i napravili mrznju nije bosna kriva za vase nezadovoljstvo. Pustite bosance i hercegovce da zive svoj zivot dosta je vasih psihijatera koji sami sebi nemogu pomoci a da jos vode neku drzavu pa sami vidite da nema logike.Pogresan je ovo portal gospodo jesteli svjesni da je rat zavrsen 13-14 godina a vi dalje ratujete bez protivnika.Mi imamo sportske protivnike kao naprimjer Portugal a koga vi gospodo a bogami takvih navijaca ima i kad u hali podzemo ima dovoljno srba , hrvata i bosnjaka da igraju i navijaju za nase Drachen ili zmajeve puno pozdrava za ljude dobre volje schrot nam netreba ko volio rat dabigda mu u kuci bio nikad ne presto.Mi ne mrzimo nikoga a vi koga vi volite osim sami sebe skolaj te se to je od velike koristi.
MISKE ZA PREDSJEDNIKA HEHHE
Malo je ovakvih Prof. Dr. Miske
Pantelija veceras ujkama zabio gol ... Zar se moze porediti mali wolfsburg sa velikim 3puta prvakom Evrope Ajaxom???
@LAŽNI PIPO I OSTALI ČETNICI OJ JESU OVI ČETNICI JADNI I BIJEDNI.... ;-) VISE NA PORTALU SARAJEVO-X I PRATE SVAKI MIG BOSANSKOHERCEGOVAČKIH ZMAJEVA ;-) HEJ, ČUO SAM DA JE ONAJ ROM ŠTO SE PRAVI DA JE SRBIJANAC (ONAJ PANTELIĆ) SKORO PA OKRZNUO STATIVU U PROŠLOJ TEKMI AJAXA... ;-) :-D NE BRINITE BA ČETNICI, DAĆE I CIGO PANTELIĆ GOL.... KAD BUDU IGRALI PROTIV \"PJETLIĆA\" FK. VRATNIKA, IAKO ĆE IZGUBIT\' 4:1, PANTELIJA ĆE BITI JEDINA SVIJETLA TAČKA AJAXA ;-) BUUUUUU HA HA HA HA HA HA HA HA!!! :-D :-D
Vela havle Brbin igra za nasu lijepu Muslimansku zemlju. Prastamo mu ako je obrezan. BH4EVER
FENOMENALAN GOLČINA ZA 10!!! ;-)
@miske i @@miske..... niiiiiidje veze.... Lebron je vanzemaljaz....
Bravo Miske bosanski dijamantu!!!