Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas Ervin Zukanović došao iz Italije i normalno hodao po državi ko da se ništa ne dešava. Vučić je psihički bolesnik ali Srbija je mnogo ozbiljnija država od BiH.
@Jimmy McNulty Lik nije psihicki bolesnik, da jeste ne bio bio Predsednik, ne lupaj. a da je Srbija ozbiljnija drzava, jeste.
@fanaticos1 Nađi mi jednog predsjednika koji nije psihički bolesnik. Ipak, Vučić ubjedljivo vodi u toj disciplini.
Pa i ja sam u kucnom pritvoru, a mrava nisam zgazio 😄 Ja kazne
Cujte Prijovic priznao krivicu.Pa on je uhvacen na djelu. Fol priznao nasa posla.To je samo da ne ode u zatvor A bjeda koja to uradi ne da mu mogucnost da se izjasni da je kriv. Nasa balkanska posla.
Bolje da su ga kaznili sa pola miliona evra i od toga kupili koji respirator.
Njemu tri mjeseca kucnog lelemudanja, a onog jadnika oderali 3 godine...
Otprilike naredna 3 mjeseca će svima biti izolacija njima dodje kao samo malo jača izolacija tj nemaju kazne nikakve a obični smrtnici završe u zatvoru za ovo.
Da je rudar dobio bi 3 hefte zatvora. Kad je ijedan VIP lezao u zatvoru? Balkan zemlja nejednakosti i nepravde. A Prijovic opet kad se bude provodio recite mu da to ne radi inace cete se naljutiti, haha, jadnici jadni...
A ovog terora, pa dokle će to više ići? Dvije žene u Splitu privedene jer su šetale gradom u sred bijela dana. Policija ih uhapsila i privela u policijsku stanicu i iznijeli u izvještaju niz laži, kako bi opravdali svoje postupke ali nisu znali da žena nije izbrisala snimak, iako joj je drot prijetio batinama ukoliko to ne uradi. Sad momak bio u kafiću, jaka stvar. Treba ga razapeti?
A zna da nije kupio brašno, germu, ulje i opet srlja
Jel na tresnji prvo bude behar ili list?