Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da shvatim kako narod blati i ismijava Safeta Susica a svi veliki fudbaleri bivse drzave koji su jos u zivotu kazu da je Safet najbolji igrac sa ovih prostora . Koja smo mi mi stoka !
Focak50, sve su to ovi debili koji su odrasli na glupostima sa interneta!
Sušić je imao propusta, ali je igra barem bila prepoznatljiva, bez obzira ko igra. A ovi današnji ziheraši i dalje pozivaju Pjanića, jer je "poznato i provjereno" ime. Bitno je samo ime i da je strana liga, a za formu ćemo lako.
Ćiro ih je naučio da igraju ko pi*ke, da se boje nikog i da igraju napadački... dok je on vodio reprezentaciju je bilo užitak gledat, poslije njeg sve je bilio patnja (Sušić, Baždarević... sve klocevi živi)
Orange1World, sve je to tacno i naslov je ispravan jer je on usadio toj generaciji da igraju hrabro, ali mislima da je glupost porediti Susica sa ovim ostalim trenerima. Kakav god je Susic strucnjak svi ovi poslije njega su bili mnogo gori!
Miroslav Ciro Blazevic koji je najzasluzniji za uspon i uspjeh Nogometne reprezentacije BiH. Kakav Safet Susic koji je sve preuzeo od Cire od formacije i sveg ostalog Susic je bio dobar igrac ali kao trener nije imao pojma porediti Ciru sa Susicem u trenerskom poslu je nebo i zemlja . Susic je rasturio svojom arogancijom i neznanjem reprezentaciju u realno lakoj grupi na SP furao svog brativa a izostavio okaljenog borca i igraca Ibricica na klupi dovoljno je reci za Susica.
Niie on stvorio nista, samo su mu se poklopile stvari…. Al Hvala mu svjedno
Ciro, svakako, zasluzuje i respekt. Ali nema razloga da hvaleći Ciru pokazujete ogromno nepostovanje prema Sušiću, fudbalskoj legendi koja je dosta veca od Ćire, ali nije medijski zanimljiv kao on.
Ciro je Legenda.Danas fali takvih trenera kao i ljudi kao Osima.Naravno i Susic je Legenda samo sto nije trebao gurat svog sina.
Nije gurao sina nego amidzica al dobro zna se sta mislis
Bratica**
Većina nabrojanih igrača bili su i prije Ćire, a dok Sušić je doveo i novih igrača koji su bili u startnoj postavi i koji su na kraju nas odveli na SP. Svi oni imaju zasluge za tu najuspješniju generaciju, a svakako najveće zasluge idu Safetu Sušiću koji je uradio ono što niko prije njega nije.
hahahahha
Hahaha bez uvrede ali Sušić je naslijedio uigranu i dobru ekipu od pokojnog Ćire. Evo sad da dovedu Sušića, ne bi meda mogao. A Ćiro, on bi nas odveo na prvenstvo, 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)