Alen Škoro o vječitom derbiju
0
"Presretan sam, ovo je najslađa pobjeda"
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala hordaš ako vam je sva jaćina u onom što se bijete izmedžu sebe svaka vam čast,utakmica nije ni počela a vi se bijete izmedžu sebe aferim.
Ti sto su bacali baklje sigurno nisu bili na protestima kao i oni sto su gadjali Alaima.. Rivalstvo mora biti ali moraju negdje postojati granice.. Utakmica nako i nije losa bila kolko je teren los bio.. Navijanje dosta dobro sa obje strane pa moze se reci do vise nego odlicno od strane Hordi..
Koji su ovi pitari jadovi.juče bacaju baklje na nas ,a kada su nas vidjeli ta protestima pune oči šatro suza. JADOVI JEDNI PITARSKI
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš mali SELJO (AMARA) SKRETNIČAR nakon kratke borbe preselio na ahiret u subotu u 76. minuti, na stadionu Šugavica. Dženaza je obavljena 15 minuta kasnije. OŽALOŠĆENI:štrumfovi, štrumfete, jade, tata osim, mama osim, sin osim, sve manijačne budale, zabludaši i ostali simpatizeri malog selje..
a da ga vi malo poglabate Alenu ?
sara,Nermin cubr.,rimde,THE,KANTON ŽELJO;BORDO ODIN,ratm, svaka čast na komentarima,ličite mi na pravu raju i navijače.
Nermin c : Najvažnije je da se vraća stari osjećaj pred derbi. Tribine su nakon dugo vremena bile pune. Gledajte svi malo pozitivnije na ovo. Danas je dobilo Sarajevo, sutra će Željo. Ipak, ovo je najveća utakmica u državi, nema potrebe za svađu. BRAVO MAJSTOREEE!!! ali ipak ja nabijem na kitu komplet juznu tribinuuu, jer koje jaci mora da se zna!! upravu si nermine, svaka ti dalaa..al ALEN je Tito!!! sarajevo horde bog i carsija!!
e moj Alene,opet sutra ona nedjelja što nikog ne interesuje fudbal,takvi su ti oni......
KANTON ŽELJO 07.11.2009. u 23:08 ZIVIO ! !
ČESTITKE KOMŠIJAMA SA KOŠEVA Ž E LJ O T O J E M O J T I M
V O L I M T E Ž E Lj O
ALENE HRVATINOOOOOOOOOOO
\"Igrao sam mnogo utakmica, ali je derbi nešto posebno. Šta reći? Teška utakmica u kojoj smo mi imali VIŠE SREĆE. I da je pobijedio Željezničar ne bi bilo nezasluženo, prezentirali su dobru partiju. FOREVER BLUE F K Ž E Lj E Z N I Č A R
@zeljo je8o ti krezavi vođa tvoj onu sto te iz pic..ke izbacila
Najvažnije je da se vraća stari osjećaj pred derbi. Tribine su nakon dugo vremena bile pune. Gledajte svi malo pozitivnije na ovo. Danas je dobilo Sarajevo, sutra će Željo. Ipak, ovo je najveća utakmica u državi, nema potrebe za svađu.