Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potopi nas Velez smo tako :D Svaka im cast!
NABIJEM SVE ŽELJEVCE NA RINTUTUKI
Po tvom imenu, moglo bi se zakljucit da je tebe par Zeljovaca vec nabilo :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
olimpik zasra
DŽE JE TABELA?
Hamzic ni sekunde nije bio ofiran
OLIMPIKU ODUZETI PREMIERLIGASKI STATUS ZBOG AŠĆARE NAMJEŠTANJA, A GOLMANA DOŽIVOTNO ODSTRANITI IZ FUDBALA !!!
Bolje koridu održavat.
Jake lige u cipku terminala
relano siti smo za ovih 6 godian vladavine u PLBIH osjeti se da nema snage vise az titule ove godine ! Velež nas je malo je reci domoliro , svaka cast ! A olimpic što je ka*na ispo malo je reci al necu ponu o tome. Sami smo sebi krivi prosuli bodove protiv Slavije izgubili važnu tekmu od Širokog i sad o Veleža ! Željo hvala ti na svemu i pored toliko problema ove godine lavovski ste se borili do kraja 16 igraca je injelo teret ove sezone ! I pkiazali da naša djeca igraj za svoj tim gdje su poceli prve fudblaske korake !
Samo kažem kako jeste u stvari. Nakon ovoga necemo ništa izgubiti dosta cemo izvuci pouke i naravno dosta smo mladih igraca dobili , sto znaci da za aBd sezonu il' dvije opet grmimo. Hvala na razumijevanju i komplimentima..pozz :D
Kospicari,skretnicari,ljirimi,lijanovici kakva gamad i stoka,fuj fujeva....Smijali se nasoj muci i sad ste pravi qurci. Treba vas unistit za derby,bacit u pecinu gdje pripadate i ne izlazit iz nje.
Jooooooooj kad vam dođemo na šugavicu !!!!! Ima da vas raštimam ko žice na gitari mali, plavi, nižerazredni.......
Njanjajevo do Tokija..... Buahahahaah
Volim te Željo od života više !
vise se raduju pitari pobjedi velza nego svog nanejeva , al nema veze , drugovi opet smo iznad vas na tabeli tako psssstt , zeljo katastrofa igraao pogotov zadnja linija al eb ga bice bolje jos nista nije izgubljeno za najtrofejniji klub bih
Kako Olimpic hladno proda utakmicu. Da su bar izabrali bar malo manje ofiran nacin nego bas onako...
IGRAJ SARAJEVO BORDO SU TI BOJEEEEEE!
Da OLIMPIC barem X ne proPUSTI... zakuhalo bi se na vrhu...ovako gotovo.... Zalosno je kako lose ekipe posljednjih godina, kod nas uzimaju titule (mislim na igracki kadar) Najmanje 3 ekipe su kvalitetnije od Zrinjskog ove godine...
Ako smo već izgubili šanse za titulu, drago mi je da je to od fantastičnog Veleža. Naši da su igrali od početka onako, bilo bi drukčije, ali Bože moj.. Dabogda u budućnosti zasjenili Veležani i Zrinjski i Široki. Sramotno je da jedan Velež ima onakav teren, stidi se državo! A vi Pitari, Torpedisti - ublehaši jedni, dvolične harambaše, naravno da ćete podržavati Grinjski i njemu slične lopovske klubove koji otimaju sve što im dođe pod ruku. Podržite braću po lopovluku! Svi na Grbavicu, dočekajmo naše momke kako im priliči.
Podržala bih ja tebe kako god.
Da li bi bilo "naši" da se Sarajevo bori za titulu sad kmečite ovde!?Akad ste za*** Sarajevo na praznom Koševu(poslije frke sa Širokim) nama treba pobjeda a vama ništa i Šehić se sa prečkom poravna i 0-0 završi i da neko vas sad pusti ili žali ne kontam.Velež igra pošteno neka nije prodao nek pobijedi i Zrinjskog a vi žalite negdje drugo gdje ste ispustili bodove za titulu a Rođeni sve čestitke sačuvali ste obraz i sačuvajte ga i do kraja.
kakav je ovo rezultat sto se tice celika???ljudi dobili 3:1 a vi 2:0...e ja novinara i k.urca,,,i sto niste napisali da su navijaci zelje,tj manijaci bili u mostaru???? ko vas placa???ko vam neda da se bavite svojim poslom?????