Aršavinova četiri gola
0
Premiership: Remi Arsenala kod Liverpoola
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"GUNNER\" arsenalova desna strana je Man UTD-ova lijeva po kojoj igra Evra slabo zti ide orijentacija u prirodi :)))))))
Svaka cast Arshavine steta sto nemozes igrati protin Mancestera njima puse po desnoj strani.. sta ces neville tu igra :))
Kakva tekma!!! :)
Kakva ba ekipa Likevrpool??!! Jake ekipe kad im Arsenalova druga postava zabije cetiri gola na njihovom terenu...
\"kod Liverpoola\"...majku mu, sta je to \"kod\" Liverpoola??? Valjda braci polupismena \"U Liverpoolu\"
Manchester ce ih razvaliti u polu finalu, nazalost :(.
Pa de pogledaj bolanko ima namanje poraza, i od koga su izgubili..
Ma daj ba..ner seri.. Arsenal je igrao nekad... al def u zadnje vrijeme mnogo ljepsi fudbal je igrao Liverpool.. ti koda si sa Marsa pao.... Real 5 komada, man 4, villa 5, celzi 4, arsenal 4, one manje ekipice da ni ne pominjem.. i ti pricas o bunkeru... de stidi se... pa pogledaj ko je najvise golova dao u PS... A Veceras ste dva gola dobili na tanjim.. klasicnim greskama liverpoolove odbrane.. koja je vise nego losa.. od 4 suta na gol.. 4 ste pogodili... trebate ovaj bodo da slavite jos dugo vremena!!!
Kako ba igra liverpool najljepši fudbal... ako ti je bunker fudbal onda ja ne znam šta je najljepši.. Upravo ste se izvukli od igrača koji igraju najljepši fudbal, došli su u Liverpool i nisu se branili...zabili su vam 4 gola iz 5 prilika... više od 90% preciznost ;) Šteta samo što Arsenalu fali više od pola odbrane pa oni klocevi moraju igrat zajedno... 19 kola bez poraza Arsenal ima u EPL ;) To samo možemo mi :)
Liverpool... se voli ilimrzi.. tako je sa najvecim !!! Liverpool je institucija u cijelom svijetu !!!! I Mislim da u 2009 igraju najljepsi, i najatraktivniji fudbal u Evropi! No ljepota ne znaci nuzno bodovi !! Al sta je tu je...
A ludilo utakmica kad nisam poderao dres :D haj makar nece liverpool osvojiti prvenstvo :D
Pitam se da li su tekmu gledali ovi nasi (nazovi) fudbaleri?!
Joj zamisljam DZEKU u Arsenalu... Nebi im bilo kraja, potpisao bih da osvajaju sve sto se moze osvojiti...
FORZA JUVE PER SEMPRE!!
ma ludilo totalno...extra tekma