Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
engleska liga bez premica..spanska nije lose ali tu ima samo dva tima koji su prejaki ostali su...malo iznad prosjeka. dok u engleskoj imamo 4-5 timova koji mogu komotno osvojiti liguprvaka )man united,arsenal,liverpul,chelsea,man city,totenhem,aston villa...
\"dovoljno je sjetiti se da je u posljednjih pet sezona redovno (barem) jedan klub iz Premiershipa igrao u finalu Lige prvaka.\" ja mislim da ovo iznad sve ti govori, ali nekima to ocito nije dovoljno. na kraju krajeva ljudi navijaju za svoje klubove i zato je prirodno da najvise prate ligu svog kluba i ona im jednostavno postane draga. i to je uredu, ali postoji razlika kad nesto volis i postoji kvalitet. ja volim Dinamo pa nekazem da je HNL najjaca liga na svijetu. ;)
CISTA BUDALASTINJA TIPICNO ENGLESKI DE-DUR FUDBAL NABI LOPTU PA KO PRVI SPANSAKA LIGA JE NAJACA BEZ PREMCA
ziva istina. ni u jednoj drugi ligi nisu toliko interesantne utakmice kad se sastanu naprimjer 17ta i 18ta plasirana ekipa i bore se za opstanak kao u engleskoj.
lako je premiershipu biti najjaca liga kad u njemu igra njabolji napadac fernando el nino torres!