Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svage godine novi projekti ne serite vise sviju vam
Pa jel vas stid tražiti da vam opet renoviraju Bilino Polje? Nedavno ste dobili teren kojem nema ravnog u cijeloj državi, prošlo ljeto ste dobili nove reflektore, krov vam je renoviran. Stalno Savez i UEFA ulažu pare u BP a vi ni hvala da kažete. Eno, napravljen je i trening centar u Zenici, šta sada hoćete? Da se i Savez tamo prebaci? Hvala ne znate reći, ali zato kada je riječ o renoviranju Koševa i Grbavice, e onda ste tu najbolji na riječima. Na sva usta galamite o tome kako se vama ne pomaže, a vidi kontradiktornosti. Veliki projekti na Koševu u zadnjih 15 godina su bile jedino stolice na zapadnoj tribini, dok su na Grbavici uvedeni reflektori. Pa do kada vas Zeničane treba trpiti u napadima na ponos države i glavni grad Sarajevo? I da, pošto Sarajevo i Željo svake godine igraju Europska takmičenja, i zbog toga im treba više pomoći nego vama. Čelik nije Europe vidio, otkako je zadnji put u Jugoslaviji gostovao ekipama u ligaškim utakmicama.
Nama niko nije dao ni marke ,sve smo mi to sami ulozili uz Boziju pomoc,i to je davno prezakana tema.Zašto da se zahvaljujemo za trening centaru?To je trening centar reprezentacije BiH koji je prvo ponuđen vama,ali zahvaljujuci vašoj nesposobnoj vlasti i zelji da u svakom poslu izvucete neki interes izubili ste tu mogucnost.Pare koje vi ulažete u klubove mi smo uložili u stadion,zato vi izlazite u Europu,a mi ne !
objasnio :D jednostavno kompleksi od glavnog grada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stvarno, ove Sarajlice i sami sebe ubijede u iluzije. Jadni ste
Shvatite ljudi da je najmanje potrebno uloziti u Kosevo a da ispunjava sve zahtjeve UEFE. Treba nova trava, PRESS soba, doping soba, ambulanta, dio tribine za novinare srediti, mokre cvorove srediti, svlacionice jos malo usminkati, pokriti dio zapada - i imas stadion koji ispunjava uslove druge po strogoci UEFINE kriterijume. Znaci samo se finale velikog takmicenja na njemu ne bi moglo igrati. Bilino polje moras podici tri tribine uvis da bi kapacitet zadovoljio repkine potrebe. Odmah 3 puta skuplje od Koseva. Grbavica se mora komplet nova napraviti. Osim toga, ti stadioni su u vlasnistvu klubova, jedino je Kosevo drzavni stadion. Milion je razloga zasto je najbolje uloziti u Kosevo. I da, repka MORA igrati u glavnom gradu. Treba igrati i u ostalim gradovima - ali gro utakmica se mora igrati u glavnom gradu. Jednostavno, tako je u 90% normalnih zemalja.
imamo vise projekata nego old traford kad se pravio, nemoze oze se
Ne znam kako je Uefa napravila pogrešku kad je Grbavicu uvrstila među stadione. Vjerovatno Osim poguro ccc (nepotizam na djelu)
a ja ne znam otkud to da je ne progura, ti da si pametan reko bih da hoce svaki stadion u bih progurat, al ti si sigurno iz istocne bosne i znas samo za sarajevo, dalje od toga ne vidis. :D
Do kada vise ulagati u propalu infrastrukturu i objekte??? Do kad??? Stadion Koševo je mrtav i demode stadion kojem bilo kakva rekonstrukcija i revitalizacija produzava samo agoniju? Pa to je kao da u Golf I ulazes nova sjedista, novi motor, novu sasiju i sprzis lovu toliku u nekoliko godina da si mogao kupiti novu Golf VII... Stadion Koševo je potrebno SRUŠITI i napraviti novu Arenu po standardima FIFA/UEFA i koji će primati 35.000 gledalaca i neće imati atletsku stazu... Gradu Sarajevu je potreban ATLETSKI STADION od 10-tak hiljada mjesta sa svom potrebnom atleskom infrastrukturom, a ako idealno rješenje se nameće stadion na OTOCI...i bolje ta sredstva da ulože u Otoku i naprave pristupacan i normalan atletski stadion... Uložiti u stadion Koševo - toliko koliko je planirano i na način na koji je to prezentirano je totalni idiotizam!
svaka cast na razmisljanju, a ovi sto su dali negativne komentare, oni svakako ne vide dalje od svog nosa...:D. klasicne balije i balijce.
Mi smo previše nostalgični i ta nas nostalgija usporava...tipa: Gdje ćeš rušiti, ne može to tako - neka ga...Pa ako jedna Barcelona planira izgradnju novog stadiona (Camp Nou je institucija - istorijska gromada), jedan Arsenal odluči promjeniti stadion (Highbury otisao u proslost - nisu ga renovirali i prosirivali kapacitet), pa evo i Roma planira napustiti Olimpijski stadion...itd...itd... Da se tom logikom vodilo prije 60 godina - Željo bi još svoje utakmice igrao na M.Dvoru!
Lavor i Kokosinjac zakonom zabraniti za koristenje. Na jednom grobovi, na drugom opasnost po zivot, ima zmija...:D
Opet neke strane donacije ,klasika,sigurno je prica bila da su cetnici na njemu silovali srebrenicanke....joj joj muslimani kakav ste vi sljam...http://www.youtube.com/watch?v=VARnKoXBIKo
Idi ba u sumu genocidas,odakle si ispuzo,odmori malo
Glavni grad zasluzuje bolji,ljepsi i moderniji stadion nego sto je sada slucaj.Mislim po meni da bi bilo lakse grbavicu renovirat i napraviti lijep stadion od 25 hiljada gledalaca.
Ajmo klix objavite i projekat Bilinog Polja ili ste jos sarajevo-x-?
staje krezava zenicka celjadi, problem neki
kada se Kosevo obnovi zasto se na njemu nebi odrzalo svjetsko ili evropsko atletsko prvenstvo. Kosevo je olimpijski stadion.
kada se Kosevo obnovi zasto se na njemu nebi odrzalo svjetsko ili evropsko atletsko prvenstvo. Kosevo je olimpijski stadion.
kada se Kosevo obnovi zasto se na njemu nebi odrzalo svjetsko ili evropsko atletsko prvenstvo. Kosevo je olimpijski stadion.
kada se kosevo obnovi zasto se na njemu nebi odrzalo svjetsko ili evropsko atletsko prvenstvo. Kosevo je olimpijski stadion.