Do kada vise ulagati u propalu infrastrukturu i objekte??? Do kad??? Stadion Koševo je mrtav i demode stadion kojem bilo kakva rekonstrukcija i revitalizacija produzava samo agoniju? Pa to je kao da u Golf I ulazes nova sjedista, novi motor, novu sasiju i sprzis lovu toliku u nekoliko godina da si mogao kupiti novu Golf VII... Stadion Koševo je potrebno SRUŠITI i napraviti novu Arenu po standardima FIFA/UEFA i koji će primati 35.000 gledalaca i neće imati atletsku stazu... Gradu Sarajevu je potreban ATLETSKI STADION od 10-tak hiljada mjesta sa svom potrebnom atleskom infrastrukturom, a ako idealno rješenje se nameće stadion na OTOCI...i bolje ta sredstva da ulože u Otoku i naprave pristupacan i normalan atletski stadion... Uložiti u stadion Koševo - toliko koliko je planirano i na način na koji je to prezentirano je totalni idiotizam!
svaka cast na razmisljanju, a ovi sto su dali negativne komentare, oni svakako ne vide dalje od svog nosa...:D. klasicne balije i balijce.
Mi smo previše nostalgični i ta nas nostalgija usporava...tipa: Gdje ćeš rušiti, ne može to tako - neka ga...Pa ako jedna Barcelona planira izgradnju novog stadiona (Camp Nou je institucija - istorijska gromada), jedan Arsenal odluči promjeniti stadion (Highbury otisao u proslost - nisu ga renovirali i prosirivali kapacitet), pa evo i Roma planira napustiti Olimpijski stadion...itd...itd... Da se tom logikom vodilo prije 60 godina - Željo bi još svoje utakmice igrao na M.Dvoru!
Prikaži sve komentare (53)