Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovo pogledam, sjetim se odmah naše betonske tribine, stiropora i špica za marku...
a kakve su njihove tribine, mramorne? mrzim omalovazavanje svega sto je nase, a uvelicavanja svega sto je tuđe. Nase betonske tribine imaju dusu, ikaju pricu, ove ovdje ce da zjape prazne nakon SP, kao sto i nase zjape.
@mechanic1996 Ja nikad nisam procitao na klixu nesto od balija lijepo za nasu drzauv bas nikad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje su sada oni što kažu da Rusija jedva spaja kraj s krajem, da im je ekonomija u ku*** i da su banana država??
@BAKRENI Hahaha, majstore ne mozes pricati kada nisi bio, ti si obican telac... Kada sletis na aerodrom, vidis koliko se pokazuje snaga i moc... Ostalo da ti ne pricam.. To je ba Rusija debilcino..
Svakako bacanje para... hljeba i igara
Dodik, Covic i Bakir pucaju od zavisti kad čuju koliko je para ovdje oprano. A najbolje je kliks zaboravio da napise a to je kada su novinari upitali zbog čega stadion prokisnjava dobili su odgovor da su krive ptice koje su kljunom probijali krov
$22,000 po stolici. Da nije mozda neko ovdje oprao puno para :)
Kakva sila je Rusija
Nešto mi nije baš popraćeno medijski ovo Svjetsko kao prethodna.. i moja raja nešto ne priča o njemu ko prije, valjda nema Italije, Gane, Holandije, Grcke, Cilea, Turske, Amerike, Irske, Velsa, Bosne.. mozda smo i malo ostarili jer nema skoro niko od stare garde više, Ronaldinho, Kaka, Beckham, Drogba i ostali.. :/
Ako ti je raja pričala o Grčkoj, trebao bi razmisliti da promijeniš društvo, bar dok se gleda fudbal. 😂😂
@Nakamura Mislim dosadan je to fudbal kod njih što jest jest, ali ipak su oni redovni učesnici ovih velikih smotri... ali redovno srčane zadavaju protivnicima haha, protiv Obale Slonovače i Kosta Rike 2014, i protiv Bosne prije 1-2 god
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kakve su njihove tribine, mramorne? Mrzim omalovazavanje svega sti je nase, a uvelcavanje svega sto je tuđe, nase betonske tribine imaju dusu i imaju pricu, ovdje ce nakon SP duhovi da sjede.
Bacanje para..Rusi su navikli na komunističku arhitekturu i na bacanje para njihovih lidera ali eto stadion nije toliko loš iako Zenit igra na njemu..
Da se ne lazemo kolko je miliona oprano i kolko je zavrsilo u privatne racune pa i samog Putina od ovog stadiona
https://youtu.be/LOyxyiC35MI
Za vas koji govorite da se radi 5 utakmica gradi stadion. Ne nije. Na njemu će igrati Zenit, a za Zenit navija sve što se nalazi oko Petrograda. Tako da će ovaj stadion i nakon mundijala biti dobro popunjen.
@kapetan Pa jesi procitao da pise u tekstu da Zenit gleda prosjecno 17.000 gledalaca??
@srbsky Produvaj ga svakom od tih 250.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
radi 5 utakmica potrose milikardu vise nego sto bi im trebalo za njihove potrebe u ligi nakon Mundiala... bayernova alianz arena je kostala oko 700-800miliona...