Kapetan26
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
24.10.2017.
Komentari
2108
Komentari korisnika
Realno svakom se moze desiti. Samo je ovo kod nas vijest. Pa covjece nama su politicari i njihova porodica postali jet set. Mi cak ni pop kulturu nemamo. Fuj.
Pola drzave Bosne i Hercegovine je pod okupacijom.
Prezanimljive su politicke metamorfoze kod nas. Prije 15 godina DF je bio SDP, a NiP je bio SDA. Kao trade u NBA-u. Isluženi i zastarjeli kadrovi ce Bosnu i Hercegovinu odvesti u propast a bošnjački narod mozda u nestanak. Ne trebaju nam Karadzic i slični zlocinci.
Ne prave se putevi prema automobilima vec prema konfiguraciji terena i znacaju puta. Automobili razvijaju brzinu od nula do maksmuma i masina kao takva moze voziti po bilo kakvom ogranicenju.
Apsolutno bespotrebno. Magistralna cesta, 80 je ogranicenje. A okruzenje je predivno. Uzivaj i vozi.
Igra srcem, a ne za pare* pardon
Svaka mu vala cast. Pri tom je sa 19 godina odbio premiju za reprezentaciju uz opasku da se za repku ne igra srcem. On nema problem da bude prvo fudbaler pa onda zvijezda. Nadam se ogromnim uspjesima u Realu aBd!
Drug, ako majstor zabije Engleskoj, moci ce se pohvaliti da je redom zabijao Njemackoj, Spaniji, Italiji, Francuskoj i aBd Engleskoj. Neka prvo na prste jedne ruke izboroje napadace koji se tim mogu pohvaliti pa nek onda kritikuju. Pozdrav.
Je li mali kinescic glasao protiv rezolucije ili je otisao iz zemlje zbog vlasti u toj zemlji?
Ko ih je tuzio za ratni zlocin?