Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti srusene nego demontirane...vrlo prakticno rjesenje. Ionako stadioni za Sp uglavnom zjape prazni poslije zavrsetka u vecini zemalja.
Nije cudniji od Bilinog polja :)
genijalno rjesenje, zasto graditi stadion zbog 4 utakmice
nemojte rusit dajte nama..
Jel ovo trava sa zeljinog?
sad ce srbi zapjevati : " nas i rusa 300 miliona" a srba samo 7 i ni prebijene nemaju !
Nije 7 nego 14 ako se broji dijaspora
@Varaga900 K mrtvi
Turski stadioni su naj veći i naj lepši na uumetu
Jeli Dodik bio na otvaranju?
Gledaj ovo, nisu svjesni da ce ih ubiti promaja. Trebaju zatvoriti jednu tribinu.
Ko je finansirao izgradnju ovih stadiona?
malo mi lici na stadion Borca iz Banja Luke. Logicno bi bilo na osnovu koliko se qurci njihov predSjdnik i trandza Zeljko.
Kako je 27000+18000=35000 i nesto? I cuj renovacija....😂
dakle citava firma koja je gradila ovaj stadion ili drogirana ili su ucugani kao majka... ovo nema logike :D pola raje kisne, pola jok... jesu glupi i zaostali ovi rusi, Boze pomozi tom narodu :D kada se sjetim onih prelijepih stadiona sa SP u Njemackoj ovo dodje kao parodija :D
@BATHINVS Bundesliga i inace fudbal u Njemackoj je mnogo razvijeniji i jaci nego u Rusiji i stadioni imaju upotrebu i nakon SP. Rusi samo prakticni....Prosto im ne treba toliki nakon kraja SP.. Stadion jeste neobican ali ne i ruzan mada je to u oku posmatraca.
Ljudi izgrade tribine i poslje takmicenja ih ruse a kod nas jesino Zeljo nesto gradi i cijela drzava se ibreti i ismijava sa tim, eto gdje su ostali a gdje smo zatucani bosanci sve tri konfesije
Katastrofalna arhitektura..Rusi i nisu za bolje ali tolike pare uložiti u stadion na kojem će igrati Senegal, Francuska i Urugvaj je stvarno dokaz da su oni bolesni ljudi..
@Lostframe Eo me komičaru..
Pa ovaj stadion nije završen!!! Nisu pokrili dvije tribine :-P