Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo laserom te operisu i ides kuci za par sti. Daleko je njihova medicina od evrope, a posevno od nasih kasapina i metoda. Najjaci seici, ljudi sirom svijeta sa lovom idu u ameriku na operacije. Najjaci strucnjaci na planeti medicinski su tamo
Najjaca medicina je u Indiji pa Saudiji! Amerika jeste na glasu ali im je 90% doktora iz Indije i Arapskih zemalja!
Jesu, al naplacuju svaku uslugu. Nemaju besplatno zdravstvo i obicni rutinski pregledi i operacije se placaju na desetine hiljada dolara. Obicni prijevoz ambulantnim vozilom te izadje par hiljada dolara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brz oporavak i kupi onog malog ribara sto zabi jucer tri gola onim lesinarima...Ajjj B36
Direktu jak si brzo će to proći želimo ti brz oporovak
Evo ga ko Aziz iz Bugarske....hahah....plastikaner
Prvi put kada prdne, nek objavi na instagramu....red je da znamo.
Pitati ti žele brz oporavak
čuj zabrinuo sve navijače Sarajeva....... šta misli klix da li su navijači zabrinuti kako platiti plin skuplji za 23 %.....
Cuvaj se i brz oporavak,ali sa ovima su i srcani udari redovna terapija
Prvo na obrvice pa na rutinsku operaciju. Neka si ti obrvice sredio to je važno
E cuj u Amreci majkoooooooo
Ništa nam ne bi bilo ni da smo ostali uskraćeni za informaciju da si se operisao.Koga briga, bolnice pune, zašto misliš da si bitniji od drugih ljudi.
Jel emotivna poruka*?
Ima li neko sem sirotinje da se liječi u Bosni.
Stari Tik Tok-er
Boli nas ona stvar
Nek se ovaj oporavi što brže. Još je mlad za umiranje. Nego zašto klixu niste objavili broj lajkova na njegov post? Danas koliko lajkova dobiješ, toliko vrediš.
Tama da dođe da želju oderemo