Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staviti Dodika na centarhalfa, Cvijanovic bek, Vucic kao fudbaler BiH korijena zadnji vezni, Seselj BiH internacionalac u spic.....trener Kolubuhov amb rusije...
Ma možemo se mi smijati ali ako se odigra utakmica to će biti najcrnji trenutak bosanskohercgovačkog sporta ikada! Zauvijek će nas pamtiti po tome. U glavi mi odzvanja Čolpino radzvoijti sport i politiku, neka predloži Vici prijateljsku sa Kosovo kako bi ga Vico raspametio i Čolpi bi tad sve bilo jasno. Bošnjačka kratkovidnost nas košta istine i pravde.
Haha upravo tako ali evo pravog sastava: Dodik, Orban, Šešelj, Cvijanović, Schmidt, Čović, Milanović, Vućič, Janša, Izetbegović I Tegeltija. Uz klupu: Trivič, Vojin, Krišto I Putin. Utakmica počinje u 19:00 sati bez prijenosa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvenstveno ne shvatam zasto ruski sportisti ispastaju zbog svega sto se desava, ali naravno da treba odbiti utakmicu zbog imidza reprezentacije i drzave. Pitanje je samo koliko love su ponudili i koliko ce tesko ljudima iz saveza biti da kazu ne.
Nije ti jasno, evo ja ću ti objasniti. Je li tebi u redu da neki Rus ubacuje loptu u koš dok njegov sunarodnik baca bombu u Ukrajini???
Stavit Demidzica, Pilava, Durica i izdajicu iz FSKS na odbrambene poziciju a Vicu u vezu jer ih je sve povezo sa novcem. Fudbal se igra zbog novca. To su celnici skola fudbala i klubova doslovno shvatili. Unistise djecu svojim improvizacijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bi da se odigra pa da Ruse nakantamo.
Pa lijepo u ponedjeljak blokirati savez sa 1000 ljudi i gotovo. Ako usvoje , ne dati im putinoneandertalcima izaći iz zgrade. Ovo je udar na repku i državu, zar ne vidite?
e protiv bih nećete igrati garant
Utakmica se ne smije odigrati. Taman da svi fudbaleri koji se odazovu budu srpske nacionalnosti. Oni će igrati pod zastavom BiH i ostat ćemo upamćeni da smo igrali sa agresorom. Da su toliki prijatelji Rusiji dogovorili bi utakmicu sa Srbijom. Al znaju da ta utakmicu ne donosi ništa dobro. Čak naprotiv
Ne smije se odigrati. Maksimalno zatvoriti I izolovati agresora. Ako se odigra, BiH je onda zaista propala zemlja
Evo suza mi na vrh qrca.
Nek nas povede borac iz bl pa nek igraju
Utakmicu inace sudi trojac iz Hrvatske i Madjarske, Milanovic-Plenkovic-Orban....u VAR sobi je M Tudjman. Inace trener Bjelorusije ce da prisustvuje i skautira utakmicu jer se BiH nalazi u istoj grupi s Bjelorusijom u predstojecim kvalifikacijama za rusijadu 2024
Dogovore li na sjednici, da igraju utakmicu, nece biti dobro po nogometni savez, jer odmah ocekujte nerede raznorazne !!! Da vam naumpalo nije, da se jedino vi pravite budale, pa de eto bujrum! Hajd!
Vraćajte se preko Srbije na međunarodnu scenu.
Mene zanima jedno zašto amerika i izrael još igraju na međunarodnoj sceni? I šta ima sport sa politikom?
Ako odigramo sa njima utakmicu, da Bog da nas izbacili iz svi takmicenja u narednih 10 godina. A ove koji to izglasaju uhapse i zabrane dozivotno bavljenje bilo kojim funkcijama u sportu!
savez napolje !!!