Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prioritet trebaju bit igrači iz Liga petice. Dosta je bilo rezervnih igrača iz druge Turske lige i Mađarske... sretno Lula majstore
Sada ide clanstvo u nato pa genocidasi u knock down-u pa to prebole pa onda ide kandidataki status u EU pa genocidasi u knock down-u i onda ide clanstvo u EU i u gasenje genocidne Republike Srpske. E ti je vec za aparata ali kasno genocidasi ;)
Treba dati punu podrsku Dusanu Bajevicu jer vaditi vruc ugalj iz vatre nije preporucljivo!
@ZAGOR71tenej bulev.ar sa kosova haha
sta god da bude u barazu, barem se selektor trudi i radi prave stvari. Ni Vranjes ne bi trebao izostati, bez obzira na ideologiju, jer je uvijek srce ostavljao za repku. Tri sitine u Bih tesko mozemo pomiriti i promjeniti, ali moramo gledati u buducnost sa pozitivne strane.
Ovo je veliki iskorak za reprezentaciju i svaka cast Bajevicu sto je pored ogromnog ugleda otisao na noge da porazgovara i nagovori Lulica. Sto se tice Asmira, Klixov komentar o torturi pod vodstvom selektora Roberta Prosinečkog ne stoji, jer covjek fakat nije bio u formi i imao dovoljno nastupa i uspjeha u maticnom klubu.
Zajedno sa Kolašincem, garancija za promaju po lijevoj strani.
@vrhovni miš - samo cemo biti negativni, bravo
@Formula Daj mi razlog da budem pozitivan.
Dodik ce helikopterom pobjeci iz lepe RS kada bude srusen i pobjeci u svoju vilu na Dedinju kada ga pritisne Amerija i BH pravosude.Zivi bili pa vidjeli. Uvjek su Srbi jedni druge izdavali i prodavali kroz historiju.Dokaz Biljana Plavsic.Sve zena rekla i oljagala.Hvala Biljo :-) A gasenje RSa je dug proces to se radi polako.Prva faza ulazak u NATO :-)
@adnanmedina- kakve to veze ima sa vomi clankom
Povratak Lulica je najljepsi primjer naseg fudbala. Nasa struka nema pojma sta ce. Kao podmladjivsli bi al da Spaha nije imao udes i njega bi pozvali. Katastrofa!
Sramota KLIX da ne reagujete na kometare ovog nacionalistu i ravnogorca @bulevara....ZASTOOOOOOO ???? Mene znate banovati kaf mu odgovorim. SRAMOTA
A bude li Pjanic opet igro zadjeg veznog nista od ovog baraza pa i povratak Lulica. Pjanic mora da igra u vrhu veze radi tog zadnjeg pasa (znam da mu to nije bas prirodna pozicija).
Ukinite idioti ovog Bulevara, jel vas stid????
@komunalac Nekom hakeru platiti da nađe ip adresu ovog smećara i predati je SIPA-i i drugim nadležnim institucijama. Nema drugog rješenja, jer klix uživa, hrani se i opstaje u govoru mržnje i medijskom fašizmu.
ko te yebe
kad je već toliki patriot, zašto nije igrao te 2,5 godine? zasićenje kolačima i klukušom...
Nije bio pozivan, jesi li čitao tekst?
Nadam se da ce pomoci, ali eto cuce se
Erdale, Malezija. Erdale, namjenska industrija. Povuci kocnicu, Ona je tu. Nemoj reci da je nisi primjetio. Slikali ste je ispod klupa. Znam da je niste ocekivali na tako javnom dogadjaju... Erdale, znaju li inzenjeri da zelis autoput?
samo da prodjemo ove dvije tekme i sve ce se zaboravit ,,,,sretno zmajevi
Baja ne d’o ti Bog da pozoveš Smrdnješa! Ni pod razno haveru!
bioooo sam pijaaanaaaacccccc trooovo ziiivooott svoooj
e ovdje smo ga i popusili